Kate Middleton și Prințul William au «fugit» de la un eveniment pentru o cină romantică! Imagini cu escapada

gettyimages-1149285821-594x594.jpg

Prințul William și Kate Middleton au luat o pauză de la o vizită oficială pentru o cină romantică în doi
Foto: Getty

Ducii de Cambridge știu să își trăiască din plin povestea de dragoste! Kate Middleton și Prințul William au decis, în timpul unei vizite oficiale din localitatea rurală Cumbria, că au nevoie și de puțin timp „pentru ei”, așa că au întrerupt viitoarele activități din program pentru a savura o cină romantică, luată în privat, într-o cameră de hotel.

Pentru Ducii de Cambridge dragostea plutește în continuare în aer! Chiar dacă sunt căsătoriți din 2011 și au împreună 2 Prințișori și o Prințesă, micuții George, Louis și Charlotte, cei doi parteneri reușesc să păstreze vie flacăra iubirii lor, prin mici gesturi și atenții pe care și le fac unul altuia. Cea mai recentă dovadă de iubire a avut loc chiar în timpul unei vizite la care soții au participat, de la care cei doi și-au luat „o mică pauză” pentru a se bucura împreună de o cină romantică, relatează Mirror

gettyimages-1149285824-594x594.jpg

Deși au fost cu zâmbetele până la urechi în timpul vizitei, Ducii de Cambridge au avut nevoie de o pauză „romantică”
Foto: Getty

Kate Middleton și Prințul William, cină romantică în timpul unei vizite oficiale 

Singura problemă este că atunci când reprezinți Casa Regală Britanică lipsa prezenței tale este simțită! În cadrul vizitei lor din zonă rurală numită Cumbria, Kate și Prințul William au avut un program încărcat, presărat cu diverse activități, de la care „s-au sustras” în secret la un moment dat pentru a se bucura de intimitate și de..romantism. După cina romantică au venit însă din nou îndatoririle pentru cuplu, care s-a întors în Londra pentru a-i lua de la școală și creșă pe Prințul George și Prințesa Charlotte. 

gettyimages-1149285818-594x594.jpg

Kate Middleton a încercat să tundă o oaie
Foto: Getty

Prințul William și Kate Middleton își îndeplinesc îndatoririle regale în diferite regiuni ale Marii Britanii. Ducii de Cambridge au renunțat pentru o zi la comoditatea propriei locuințe și s-au deplasat într-o zonă rurală numită Cumbria, unde au degustat câteva produse locale și au fost învățați de localnici să tundă o oaie. De asemenea, Ducii de Cambridge au cunoscut mai mulți fermieri din zonă și s-au bucurat și de atenția mai multor copii entuziasmați pe care i-a bucurat nespus întâlnirea cu cei doi membri ai familiei regale britanice. 

gettyimages-1149226269-594x594.jpg

Ducii de Cambridge au degustat mai multe produse ale localnicilor
Foto: Getty

Înainte de a se întoarce în Londra însă, cuplul a „fugit” rapid la un hotel luxos, de pe malul unui lac, pentru a se bucura de o cină romantică. Ducii au ales să nu cineze la restaurantul hotelului însă, ci într-o cameră unde au avut parte de intimitatea dorită. Totuși, cei doi nu au profitat prea mult de această „pauză”, deoarece trebuiau să meargă să ia copiii de la școală și creșă, decizând să facă acest lucru personal. 

Kate și Prințul William au făcut furori printre personalul hotelului însă, chiar dacă nu au stat foarte mult, angajații rugându-i să facă poze, și explicând să se simt mândri că acum pot spune că locul unde lucrează are, în sfârșit, „tușă regală”. Ulterior, Ducii de Cambridge au părăsit locația cu un elicopter. 

ducii-de-cambridge.jpg

Ducii de Cambridge, ajungând la hotelul unde au cinat, întâmpinați de admiratori
Foto Instagram

 

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1