Kate Middleton şi Meghan Markle nu o au la inimă pe Camilla

Ultima actualizare:

    Kate Middleton şi Meghan Markle arată în publică că nu o au la inimă pe Camilla Parker-Bowles, ca şi prinţul HarryFoto: Hepta
Kate Middleton şi Meghan Markle arată în publică că nu o au la inimă pe Camilla Parker-Bowles, ca şi prinţul HarryFoto: Hepta

Kate Middleton şi Meghan Markle nu o au la inimă pe Camilla Parker-Bowles. Sunt convinse că ea e “cârtiţa” care furnizează presei din timp în timp informaţii jenante din sânul familiei regale.

Kate Middleton (36 de ani) şi Meghan Markle (37 de ani) nu o au la inimă pe Camilla Parker-Bowles (71 de ani), scrie revista “Woman’s Day”. Se tem de vremea când aceasta va avea puteri mai mari ca soţie de rege. Regina Elisabeta a II-a (92 de ani) plănuieşte în secret să-l facă regent pe fiul său cel mare, prinţul Charles (69 de ani), susţine jurnalistul Robert Jobson. Asta înseamnă că soţia sa, Camilla Parker-Bowles, are mari şanse să devină regină. Kate Middleton nu o place prea mult pe soacra ei, Camilla, care a devenit mamă vitregă pentru soţul său, prinţul William (36 de ani). Când aceasta va avea puteri mai mari, lucrurile s-ar putea complica. Kate ar fi convinsă că soacra Camilla ar fi vinovată pentru bârfele care au apărut în presă privitoare la ceea ce se petrece în sânul familiei regale. Cumnata ei, Meghan Markle, care a intrat recent în familia regală, împărtăşeşte şi ea această idée. Kate Middleton şi Meghan Markle nu o au la inimă pe Camilla Parker-Bowles, din această cauză.

Kate Middleton şi Meghan Markle, front comun împotriva Camillei

Kate e decisă să o protejeze şi să o apere cu dinţii pe cumnata Meghan. Soţia prinţului William ar fi pus-o la punct pe Camilla Parker Bowles, soţia prinţului Charles, care ar fi vorbit-o de rău pe viitoarea soţie a prinţului Harry. “Lăsaţi-o în pace pe Meghan!”, ar fi pus-o la punct Kate. “Capela St. George de la castelul Windsor este prea prestigioasă pentru o americancă fostă măritată”, ar fi spus Camilla Parker Bowles, actualmente ducesă de Cornwall. Kate Middleton s-a luat şi de colegele de şcoală ale logodnicei lui Harry care au atacat-o pe aceasta. Mai ales Ninaki Priddy, care i-a fost colegă la o şcoală din Los Angeles, a spus despre Meghan că e “calculată şi rece”. Soţia prinţului William e oripilată de răutatea celor care o atacă pe cumnata sa. Kate Middleton şi Meghan Markle nu o au la inimă pe Camilla Parker-Bowles şi ar fi făcut front comun în secret împotriva acesteia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image
actualitate.net
image
actualitate.net