Kate Middleton și Meghan Markle, hărțuite! Măsurile stricte luate de Palatul Buckingham

kate_middleton_si_meghan_markle.jpg

kate middleton meghan markle hartuite
Kate Middleton și Meghan Markle
Foto: Getty

Palatul Buckingham a publicat o serie de reguli, pe conturile de socializare ale gamiliei regale, după ce Kate Middleton (37 de ani) și Meghan Markle (37 de ani) au fost ținta atacurilor pe internet.

Familia regală a declarat război internauților și i-a amenințat că îi va raporta la poliție. Reprezentanții Palatului Buckingham au publicat o serie de reguli pentru cei care vor să comenteze pe conturile de socializare manageriate de ei. Această mișcare îi blochează pe cei care le-au hărțuit pe Meghan Markle și pe Kate Middleton prin intermediul rețelelor de socializare.

Kate Middleton și Meghan Markle au fost ținta comentariilor misogine și rasiste

Ambele ducese au fost ținta unor comentarii misogine, pe Instagram și pe Twitter. Recent, soția prințului Harry și-a închis toate conturile, din cauza comentariilor rasiste și sexiste făcute de internauți.

Palatul Buckingham le-a cerut celor care comentează pe conturile de socializare ale familiei regale să dea dovadă de „bunătate, respect și bun simț”. Noile reguli spun că internauții nu au voie să facă „afirmații defăimătoare, obscene, instigatoare la ură” și nu au voie să publice „materiale violente, discriminatorii sau imagini cu conținut sexual”.

Poliția poate acționa în astfel de cazuri

Nu de puține ori, Meghan Markle a fost numită „sociopată” și „narcisistă”, iar unii internauți au acuzat-o că are o sarcină falsă. De asemenea, unii fani ai familiei regale nu sunt de acord cu faptul că Harry și-a ales o soție de culoare, iar comentariile rasiste erau cu sutele pe Twitter și pe Instagram. 

„Sunt unelte automate care ajută la ștergerea unor astfel de comentarii, dar uneori este nevoie să fie luate și la mână. Sunt totuși mii de astfel de compentarii. E nevoie doar de câțiva oameni pentru a stârni o conversație extrem de agresivă. Problema aici este cum se comportă oamenii unii cu alții”, a declarat un apropiat al familiei regale, potrivit The Sun. Unii merg atât de departe încât recurg la amenințări cu moartea. Cei mai agresivi internauți vor fi dați pe mâna poliției.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1