Kate Middleton și-a dat de gol soțul! Prințului William îi e greu să fie tătic

Ultima actualizare:

    Kate a recunoscut că William a avut dificultăți atunci când a devenit tăticFoto: Getty
Kate a recunoscut că William a avut dificultăți atunci când a devenit tăticFoto: Getty

Prințul William și Kate Middleton par cuplul perfect și fericit, dar în ciuda faptului că vor avea trei copii, Kate a recunoscut indirect că soțul său nu este prea dibaci în calitate de tătic și are în continuare dificultăți.

Ai fi zis că a căpătat o oarecare experiență, având în vedere că are deja doi copii năzdrăvani, dar gândul că se află pe drum și un al treilea bebeluș, s-ar putea să-l cam înfricoșeze pe William. În cadrul unui eveniment, Ducesa de Cambridge l-a cam dat de gol pe prinț și a părut foarte interesată de sfaturi pentru îngrijirea copiilor.

Kate Middleton a vizitat un centru pentru îngrijirea copiilor, unde l-a întâlnit pe Billy (39 de ani), un tătic nevoit să-și crească singur fetița în vârstă de șapte luni, după ce a obținut custodia ei de la mama ei, relatează express.co.uk. Conversația cu el, a făcut-o pe Kate să-și amintească de problemele pe care le-a avut Prințul William atunci când a devenit tată.

La sfârșitul evenimentului, Billy a fost întrebat de jurnaliști să dezvăluie anumite detalii despre vizita ducesei: „A spus că William a fost la fel și mi-a cerut să-i spun cum m-a ajutat Family Action (centrul vizitat de Kate, n.r.). Cred că au nevoie de sfaturi.”

Pentru Billy, situația a fost într-adevăr dificil, mai ales că s-a confruntat și cu probleme de sănătate, fiind depresiv. Faptul că Ducesa de Cambridge a fost atât de interesată de modalitățile prin care Billy a depășit obstacolele parentale, demonstrează că William nu este încă pregătit pentru pasul cel mare din viața lor care a fost deja făcut: „A părut cu adevărat foarte interesată”, a mărturisit bărbatul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Costel Corduneanu FB jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net