Kate Middleton s-a hotărât ce nume să pună fetiţei

Ultima actualizare:

    Kate Middleton e însărcinată în 7 luniFoto: WENN
Kate Middleton e însărcinată în 7 luniFoto: WENN

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, s-a decis să-şi numească fetiţa pe care o va naşte Diana. Numele este ales ca omagiu pentru mama soţului ei, prinţul William, care şi-a pierdut viaţa în 2007 într-un accident de maşină.

Însărcinată în şapte luni, Kate Middleton ar urma să aibă o fetiţă, potrivit ediţiei din luna februarie a revistei „Gala”. Viitoarea mămică abia aşteaptă să nască şi să-i pună numele fiicei Diana, chiar dacă familia regală ar fi împotrivă. Kate este gata să se împotrivească reginei şi să impună numele mamei soţului ei. Cel puţin aşa susţine Andrew Morton, autorul unei biografii consecrate prinţesei Diana. El pretinde că William şi Kate vor numi cu siguranţă fiica Diana şi că bebeluşul va fi o fetiţă.

În război cu familia regalăProfitând de popularitatea de care se bucură, Kate Middleton nu se mai teme de nimeni. În special nu se teme de socrul său, prinţul Charles, care e nemulţumit că fiul său, prinţul William, ar fi prea influenţat de familia ei, scrie revista “Public”. Ducesa de Cambridge pare să ducă un război cu ceilalţi membri ai familiei regale, în special cu prinţul Charles, care a acuzat-o că l-ar fi îndoctrinat pe fiul său. Aşteptând să aducă pe lume al doilea copil, Kate Middleton se simte mai puternică decât niciodată. De Crăcium, ea a dat dovadă de primul elan de rebeliune, petrecând sărbătoarea unde şi cum a vrut. “Nu vrea să se lase condusă de regină şi să ia masa între prinţul Philippe şi prinţesa Eugenie sau să râdă la glumele Camillei", scrie "Public".

Prinţul Charles e supărat de infleunţa nurorii

Prinţul William ar fi îndoctrinat de familia lui Kate Middleton. Este ceea ce ar crede tatăl lui, prinţul Charles, potrivit “Daily Mail”, care susţine că ar exista tensiuni între moştenitorul coroanei britanice şi fiul cel mare. Prinţul Charles (66 de ani) ar fi îngrijorat că fiul său, William (32 de ani), ar considera-o pe mama lui Kate drept propria mamă, după ce a pierdut-o pe a sa. Acesta ar fi găsit la clanul Middleton “o ambianţă familială”, pe care ar fi dorit s-o cunoască pe vremea când era copil.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net