Kate Middleton, în război cu sora sa? Care e motivul disputei

kate_middleton.jpg

kate middleton
Kate Middleton e în conflict cu sora ei
Foto Getty

Ducesa de Cambridge și sora ei, Pippa Middleton, se află într-o dispută de când aceasta din urmă a anunțat că se va logodi cu James Matthews. Zvonurile spun că cele două surori sunt în râzboi, iar Pippa a declarat că "s-a săturat de atitudinea critică a lui Kate".

Într-atât de supărate sunt una pe cealaltă încât Pippa chiar a afirmat că nu vrea să o vadă pe Kate la nunta sa. Se pare însă că cearta lor are rădăcini mult mai vechi - cam de când Ducesa de Cambridge a observat că mariajul ei care i-a oferit acces în lumea regalității îi aduce beneficii Pippei, după cum relatează IbTimes

pippa_middleton.jpg

pippa middleton
Pippa Middleton a declarat că s-a săturat de atitudinea critică a surorii sale
Foto Getty

De asemenea, Kate s-a arătat nemulțumită de alegerea surorii sale, considerându-l pe James nepotrivit pentru familia lor. O sursă britanică de presă a afirmat că Ducesa de Cambridge a încercat întotdeauna să se portretizeze în ochii publicului ca fiind prințesa perfectă și se teme că dorința pentru faimă a Pippei va ruina totul. 

Chiar și așa, toate acestea rămân în esență mai mult niște zvonuri, la fel cum a fost și "războiul" dintre Kate și Regina Elisabeta.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...

Citește și

  • kate middleton

    Înaltă, cu părul castaniu și privirea caldă, ducesa de Cambridge este, cu siguranță, idolul unei întregi generații de fete care visează să ajungă, într-o zi, prințese. La 34 de ani, soția prințului William pare să le aibă pe toate: doi copii superbi, o căsnicie fericită și atenția întregii planete.

  • kate middleton tinuta recliclata

    Ducii de Cambridge au luat parte la un eveniment caitabil, miercuri (22 iunie), în Houghton Hall. Kate Middleton (34 de ani) a reciclat o ținută de 3.000 de euro semnată Jenny Packham, o rochie pe care a purtat-o și acum cinci ani la o altă petrecere. Acest eveniment a avut ca scop strângerea de fonduri pentru Ospiciile de Copii din East Anglia, care se află sub patronajul lui Kate.