Kate Middleton, prima apariţie de la anunţarea sarcinii! Burtica deja se vede

h_02452042.jpg

foto
Kate şi William aşteaptă cel de-al treilea copil
Foto: EPA

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Ducesa de Cambridge, Kate (35 ani) şi-a făcut apariţia publică pentru prima dată, de la anunţul celei de-a treia sarcini, cu ocazia unei recepţii organizate în cinstea oamenilor care lucrează în spitalele de psihiatrie din Marea Britanie. Kate a fost nevoită să îţi anuleze toate vizitele oficiale timp de şase săptămâni din cauza sindromului de care suferă, Hypermesis Gravidarum.

Potrivit dailymail.co.uk, în seara de 10 octombire, Ducesa de Cambridge a apărut pentru prima dată în public, după o pauză de şase săptămâni, timp în care a fost nevoită să se menajeze din cauza sindromului de care a suferit şi în timpul primelor două sarcini, Hypermesis Gravidarum. Afecţiunea se manifestă prin greţuri matinale accentuate, sarcina devenind una extrem de nepăcută din cauza simptomelor pe care le resimte viitoarea mamă. O femeie care suferă de HG poate vomita chiar de 50 de ori, ceea ce conduce la deshidratare. 

untitled.png

foto
Kate Middleton şi-a făcut apariţia la o recepţie în seara de 10 octombrie
Foto: PA

Kate şi-a făcut apariţia la recepţie purtând o rochie albastră, prin care se vedea discret burtica. Un reprezentant al Casei Regale a declarat că "Ducesa încă suferă de Hypermesis Gravidarum, dar se simte din ce în ce mai bine şi este mai mult decât entziasmată să paricipe la acest eveniment". Kate, William şi Harry au participat activ la o campanie de conştientizare a problemei pe care o reprezintă bolile psihice, iar evenimentul defăşurat în seara de 10 octombrie are rolul de a încununa implicarea lor. Campania se numeşte "Heads Together" şi are rolul de a-i încuraja pe cei care suferă de diverse probleme psihice să apeleze la ajutor specializat. 

Pe tot parcursul recepţiei, Kate a fost foarte zâmbitoare şi a discutat cu invitaţii Casei Regale. Prinţul William nu a scăpat-o din ochi o secundă şi s-a aflat mereu în apropierea soţiei sale, însărcinată cu cel de-al treilea copil.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5