Kate Middleton, omagiu pentru Regină de Ziua Comemorării! A purtat cerceii cu diamante ai Majestății Sale

Ultima actualizare:
Kate Middleton, de Ziua Comemorării
Kate Middleton, de Ziua Comemorării

Kate Middleton a adus un omagiu Reginei de Ziua Comemorării. Ea a purtat un set de cercei cu diamante și perle care aparțin Majestății Sale. Ducesa de Cambridge, în vârstă de 38 de ani, a purtat cu această ocazie un palton negru semnat de Catherine Walker, cu detalii la umăr, și cu maci în piept.

Atât Kate, cât și Regina au mai purtat acești cercei înainte, la ocazii deosebit de speciale, ducesa alegând setul când a ieșit de la maternitate. cu prințul Louis în 2018. Kate Middleton, ducesa de Cornwall, Sophie Wessex și Regina au urmărit ceremonia de Ziua Comemorării, de lângă cenotaf, relatează Daily Mail.

Între timp, prințul Harry și Meghan Markle au „sărbătorit personal” această zi vizitând cimitirul național din Los Angeles pentru a-și aduce omagiul soldaților din Commonwealth. Ducele și ducesa au depus flori pe care le-au cules din propria grădină la două morminte, una pentru cei care slujiseră în Forțele Aeriene Regale Australiene și una pentru soldații de la Artileria Regală Canadiană.


    Kate Middleton, de Ziua ComemorăriiFoto: Getty
Kate Middleton, de Ziua ComemorăriiFoto: Getty

De asemenea, au plasat o coroană de flori la un obelisc din cimitir, pe care apare o placă inscripționată „În memoria bărbaților care și-au sacrificat viețile în apărarea țării lor”. Se întâmplă după ce s-a spus că lui Harry i s-a refuzat permisiunea pentru depunerea unei coroane de flori la Cenotaf în numele său astăzi, în ultimul semn al unei rupturi familiale definitive. Se pare că Regina nu ar fi fost informată cu privire la cerere sau refuzul acesteia, despre care se spune că l-a „întristat profund” pe ducele de Sussex. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net