Kate Middleton a lăsat francezii cu gura căscată în timpul vizitei oficiale la Paris

gettyimages-654595564.jpg

kate
Kate Middleton în timpul vizitei oficiale la Paris
Foto: Getty

Prințul William și Ducesa de Cambridge au fost într-o vizită oficială la Paris, unde, minunata Kate a defilat în ținute care mai de care mai răvășitoare și a impresionat pe toată lumea.

Kate Middleton uimește cu fiecare apariție a sa. Cu o eleganță ieșită din comun și un stil clasic, dar mereu în pas cu moda, Ducesa de Cambridge este urmărită pas cu pas de toată lumea, fiind un model și o sursă de inspirație pentru doamnele lumii.

Cuplul regal a întreprins o vizită la Paris, cu doar câteva luni înainte de împlinirea a 20 de ani de la moartea Prințesei Diana, decedată în urma unui tragic accident de mașină, ce a avut loc în capitala franceză pe 31 august 1997.

kateZoom
Kate Middleton este o sursă de inspirație
Foto: Getty

 

În timpul evenimentelor oficiale, Kate i-a fermecat pe francezi cu grația și ținutele sale, în special cu rochia de gală purtată la un dineu ofocial, o rochie demnă de Oscaruri. Rochia strălucitoare cu care Ducesa i-a lăsat cu gura căscată pe invitați a fost purtată de aceasta la reședința ambasadorului Marii Britanii la Paris.

kateZoom
Ducesa de Cambridge a lăsat francezii cu gura căscată
Foto: Getty

 

Rochiile alese de Kate pe parcursul întregii vizite i-au definit trăsăturile și i-au evidențiat atuurile. Rochia neagră i-a scos în evidență silueta perfectă, având o apariție răvășitoare.

kate middletonZoom
Kate a purtat o rochie neagră care i-a evidențiat silueta perfectă
Foto: Getty

 

Cuplul Regal a avut parte și de câteva ieșiri, printre care și vizionarea meciului de rugby dintre Franța și Țara Galilor. Nici nu s-ar fi pus problema ca Ducesa să nu fi atras toate privirile. și de această dată, Kate a fost superbă într-un outfit marca Chanel.

kateZoom
Kate Middleton a fost răvășitoare
Foto: Getty

Cuplul princiar britanic a lansat, cu această ocazie, o inițiativă franco-britanică, denumită ”Les voisins” (”Vecinii”), cu scopul de a întări relațiile dintre cele două țări, într-o perioadă în care britanicii se pregătesc să declanșeze procesul de retragere a lor din Uniunea Europeană.

loading...
Loading...

Citește și