Kate Middleton, îngrijorată de comportamentul copiilor ei, la nunta surorii sale

kate.jpg

kate
Kate Middleton este ingrijorata de comportamentul copiilor ei
getty

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, este îngrijorată de comportamentul pe care Prințului George și Prințesei Charlotte îl vor avea la nunta surorii sale, Pippa Middleton. Cei doi au o sarcin importantă în cadrul mareleui eveniment, sarcină cu care nu s-au mai confruntat până acum.

Pentru prima petrecere din acest an din grădina Palatului Buckingam, atenția Ducesei este îndreptată către atribuțiile copiilor săi de la eveniment. Kate este puțin îngrijorată de comportamentul Prințului și Prințesei, ca domnișoară de onoare și cavaler, la nunta surorii sale, Pippa.

Regina, Ducele de Edinburgh și alți membrii seniori ai familiei regale, împreună cu sute de invitați sunt așteptați la marele eveniment ce va avea loc în câteva zile. Nu doar micuții au sarcini de îndeplinit ci și Kate, care va întâmpina oaspeții cu zâmbetul pe buze, și William, care va încerca să vorbească cu majoritatea invitaților.

print.jpg

print
Intreaga Familie va avea câte o srcină la nunta Pippei

 

”Kate este îngrijorată de cum vor merge lucrurile la nunta surorii sale ce va avea loc în acest weekend, dar este mai îngrijorată de comportamentul copiilor ei și de cum se vor descurca aceștia. Ducesa speră că lucrurile vor merge bine, ei fiind niște copii buni, dar niciodată nu știi la ce să te aștepți la vârsta lor”, a declarat o sursă apropiată familiei regale, potrivit Mirror.

La nuntă vor participa și Regina Elisabeta și Ducele de Edinburgh, care recent și-a anunțat retragerea din viața publică, după ce s-a hotărât că, la vârsta lui, ar trebui să ”o ia mai ușor”. Astfel, Prințul va sta sub o umbrelă, care îl va feri de razele arzătoare ale soarelui, încercând să se bucure de prima și ultima petrecere din acest an.

Loading...
 
 

Citește și