Kate Middleton, geloasă pe guvernantă?

Ultima actualizare:

    Prinţul William împreună cu soţia sa, Kate, şi fiica lor, CharlotteFoto: WENN
Prinţul William împreună cu soţia sa, Kate, şi fiica lor, CharlotteFoto: WENN

Viaţa guvernantei Sadie Rice, angajată de Kate Middleton şi prinţul William pentru a-i ajuta cu creşterea celor doi copii ai lor, poate deveni un coşmar. Cel puţin aşa susţine revista franceză “Ici Paris”.

Sadie Rice este o femeie de 32 de ani a cărei poză nu a fost dată niciodată publicităţii. Gurile rele spun că ea ar putea provoca gelozia lui Kate Middleton, care nu ar fi încântată de angajarea sa. Kate a acceptat, “constrânsă şi forţată, de teamă pentru sănătatea ei, dar în forul ei interior tensiunea persistă”, mai spune revista mai sus amintită, care dă asigurări că guvernanta arată bine şi ar putea “să seducă prinţul”. “Această calitate ar putea constitui cel mai rău defect în ochii lui Kate. Să se ferească, dacă William se va arăta puţin amical cu noua venită. Tot timpul va avea aţintiţi asupra ei ochii scrutători ai stăpânei”, insistă publicaţia franceză.

Se pregăteşte de botez

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a hotărât să o boteze pe micuţa Charlotte în luna iulie. Ca să nu o supere pe Regina Elisabeta a II-a, ea şi prinţul William au decis să programeze evenimentul înainte ca aceasta să plece în Scoţia pentru vacanţa de vară. Programarea botezului în luna iulie este considerată de presa britanică o idee inteligentă a lui Kate. Astfel, s-ar fi aplanat tensiunile cu regina Elisabeta a II-a, apărute după naşterea micuţei Charlotte, din cauza faptului că bunicii materni ar fi mai prezenţi în viaţa micuţei decât bunicul ei, prinţul Charles. Micuţa va fi botezată cu apă adusă din râul Iordan, pentru a respecta tradiţia din familia regală britanică. Ceremonia va avea loc cel mai probabil la Chapel Royal de la Palatul St. James’s din Londra şi va fi oficiată de arhipepiscopul de Cantebury. Micuţa va purta aceeaşi rochie tradiţională ca şi prinţul George, creată de echipa de croitori a Palatului Buckingham în 2008.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net