Kate Middleton, «fotomodel» la 7 ani. A apărut într-o reclamă în 1989

kate_middleton.jpg

kate middleton
Kate Middleton
foto: Arhiva Personală

Acum e Ducesa de Cambridge, însă înainte să-și găsească marea iubire, pe Prințul William, Kate Middleton își ajuta mama la dezvoltarea afacerii de familie. În anul 1989, Carole Middleton (61 de ani), mama Ducesei, se străduia din greu să promoveze magazinul cu articole pentru petrecere numit Party Pieces.

Pornise afacerea într-un adăpost din curte, în timp ce era însărcinată în șase luni cu James, potrivit Metro.co.uk. Pe măsură ce devenea mai cunoscută, creșteau vânzările și, implicit, veniturile familiei. Așadar, din dorința de a-și promova magazinul, Carole Middleton a realizat o fotografie cu scop comercial, pe care a imprimat-o pe flyere și a împărțit-o potențialilor clienți.

kate_middleton_7_ani_reclama_1989.jpg

kate middleton 7 ani reclama 1989
Kate Middleton și frații ei au apărut într-o reclamă pentru magazinul mamei lor de articole pentru petrecere, în 1989
foto: Arhiva Personală

 

La 30 de ani de la înființare, pentru a marca aniversarea Party Pieces, afacere care a ajuns să valoreze milioane între timp, imaginea a fost publicată pe site-ul companiei. În prim plan apare Carole Middleton, alături de mai mulți copii, printre care și Pippa, care avea 5 ani, Kate, la 7 ani, și James, la 2 ani.

„La vremea aceea, erau foarte puțin articole pentru petrecere disponibile pe piață, și fiind o mamă care abia începea să găzduiască petreceri pentru copii, să găsesc cele mai simple lucruri, precum pungi de petrecere, era o adevărată provocare”, își amintește Carole, pe site-ul firmei.

 „Am realizat un flyer pe care l-am distribuit în grupurile de joacă locale și foarte curând am început să folosesc adăpostul din grădină drept cameră de depozitare și birou. De-a lungul anilor, toți copiii mei au avut un rol important, fiind modele pentru catalog”, a mai relatat mama lui Kate Middleton.

 

 

Loading...

Citește și