Kate Middleton e însărcinată din nou? FOTO

Ultima actualizare:

    Se pare că ducesa Kate Middleton e însărcinată din nouFoto: Getty
Se pare că ducesa Kate Middleton e însărcinată din nouFoto: Getty

Se pare că Ducesa Kate Middleton e însărcinată din nou, la doar câteva luni după ce a adus pe lume ce-l de-al doilea copil.

Soția Prințului William are doi copii, pe micuțul George (2 ani) și pe Prințesa Charlotte, care a venit pe lume în urmp cu doar patru luni. Au apărut zvonuri că Ducesa Kate Middleton e însărcinată din nou, potrivit site-ului hollywoodlife.com. Cu toate acestea, cuplul nu a confirmat nimic.

Kate Middleton e însărcinată din nou? Ce spun apropiații

Se pare că familia regală a Marii Britanii nu pierde timpul. Kate Middleton e însărcinată din nou, potrivit surselor apropiate de ducesă: „Este în primele săptămâni de sarcină cu copilul numărul trei”. Aceste zvonuri vin imediat după ce presa internațională a scris despre absența Ducesei de la evenimente oficiale la care Prințul William a fost nevoit să vină singur.

Kate Middleton e însărcinată din nou și are binecuvântarea Reginei Elisabeta

Chiar dacă Kate Middleton e însărcinată din nou, Regina Elisabeta se pare că este înțelegătoare și i-a dat binecuvântarea ei în privința renunțării la datoria de a se afișa în fața publicului la evenimentele oficiale la care ia parte familia regală, cel puțin două luni până îi trec grețurile. Kate Middleton e însărcinată din nou și se pare că al treilea copilaș al Ducesei va veni pe lume în luna aprilie sau mai 2016. Se pare că soția Prințului William este conștientă de faptul că paparazzi o urmăresc peste tot și s-a afișat recent în costum de baie, dar burtica nu se vede în primele luni de sarcină.

Kate Middleton e însărcinată din nou? Prințul William vrea o familie numeroasă

Printul William nu a confirmat că ducesa Kate Middleton e însărcinată
Printul William nu a confirmat că ducesa Kate Middleton e însărcinată

După ce au apărut zvonuri că Ducesa Kate Middleton e însărcinată din nou, presa britanică a început să ia la puricat tot ce a spus Prințul William în ultimul timp. Se pare că el își dorește o familie cât mai mare.

„De-abia ce a venit pe lume cel de-al doilea copil. Nu știm ce va fi pe viitor”, a declarat recent William, potrivit site-ului inquistr.com.

Ducesa nu a mai fost la fel de activă în ultimul timp și a lipsit de la anumite evenimente destul de importante, fără a oferi un motiv anume. Casa Regală nu a dat nici o declarație oficială despre faptul că s-a scris în presă că Ducesa Kate Middleton e însărcinată din nou. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net