„Kate Middleton e frumoasă, dar plictisitoare!” Cine o atacă pe ducesă

Ultima actualizare:
Deși presa o atacă, Ducesa de Cambridge este un etalon de stil pentru multe femei
Deși presa o atacă, Ducesa de Cambridge este un etalon de stil pentru multe femei

Kate Middleton (34 de ani) este din nou ținta unui atac marca Daily Mail. Cotidianul britanic a criticat-o dur pe Ducesa de Cambridge, pe motiv că transformă cele mai frumoase ținute, în cele mai urâte haine. Mamă a doi copii și mereu ocupată, Kate are o siluetă de invidiat, însă nu toți apreciază stilul ei vestimentar.

Niciun detaliu nu scapă criticilor și fanilor ei, cea mai mică greșeală făcută se poate transforma într-un scandal de proporții. 

„Cum poate o femeie atât de frumoasă să facă din hainele de designer cele mai urâte ținute posibile”, se întreabă ziarul The Daily Mail. Cotidianul obișnuiește să o atace constant pe tânăra ducesă, mai ales pentru modul în care arată. Potrivit jurnaliștilor de la The Daily Mail, nicio piesă vestimentară, oricât de scumpă ar fi, nu arată bine pe Kate Middleton. 


    Deși presa o atacă, Ducesa de Cambridge este un etalon de stil pentru multe femeiFoto: Getty
Deși presa o atacă, Ducesa de Cambridge este un etalon de stil pentru multe femeiFoto: Getty

„Este frumoasă și șarmantă, însă există un lucru pe care Kate Middleton încă nu îl are: stilul”, scrie publicația citată. The Daily Mail nu este la primul atac de acest gen. În urmă cu doar câteva luni, ziarul titra: „Ducesa Kate Middleton pare distrusă! Doi copii mici, trei funcții oficiale în doar o săptămână și cumpărături pentru Crăciun. De ce are nevoie Ducesa de odihnă”. Publicația și-a bazat afirmațiie pe o serie de imagini, în care soția prințului William (33 de ani) a fost surprinsă făcând cumpărături, în Chelsea (Marea Britanie). După acest atac, mai multe publicații internaționale, printre care The Guardian, au cerut cotidianului Daily Mail să își ceară scuze față de Kate Middleton, dar și față de femeile din lumea întreagă.

image
image
image
image
image
image
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net