Kate Middleton, despre greutățile de mamă: „Mă simt singură și izolată”

kate.jpg

kate middleton
Ducesa de Cambridge a făcut mărturisiri despre greutățile prin care a trecut
Foto: Getty

Ducesa de Cambridge a vorbit deschis, în cadrul unei emisiuni radio, despre viața ei ca mamă a doi copii, George(3 ani) și Charlotte (1 an). Kate Middleton (35 de ani) a mărturisit că a fi mamă este, uneori, o etapă care te face să te simți „singură” și „izolată”.

Kate Middleton a vorbit cu alte două mămici, fondatoare a aplicației Mush. Ducesa le-a spus cât de greu îi este să fie mama a doi copii: „Câteodată, mă simt singură. Ca mamă, uneori ai impresia că ești izolată. Asta simt multe alte mame. Femeile trebuie să fie curajoase și să ceară ajutor atunci când au nevoie”.

Kate, William (34 de ani) și Harry (32 de ani) au fost prezenți la deschiderea oficială The Global Academy, joi (20 aprilie).

Cei trei au promovat și campania Heads Together, ai cărei fondatori sunt chiar ei, campanie ce colaborează cu mai multe organizații caritabile și care are ca scop combaterea izolării celor care suferă deprobleme psihice. Această campanie a fost organizată de Kate Middleton, William și Harry în anul 2016.

kate middleton william harryZoom
Kate, William și Harry, la deschiderea oficială The Global Academy
Foto: Getty
loading...
Loading...

Citește și