Kate Middleton arată extraordinar la doar o lună după sarcină! Iată cum s-a îmbrăcat la nunta regală

kate_middleton_nunta_regala.jpg

Kate Middleton, ținută rafinată pentru nunta dintre Prințul Harry și Meghan Markle
Foto: Getty

Kate Middleton l-a adus pe lume pe Prințul Louis, al treilea copil al său, acum aproximativ o lună. Deși timpul de recuperare după sarcină a fost unul relativ scurt, soția Prințului William are o siluetă de invidiat! Fiind prezentă la ceremonia de căsătorie dintre Prințul Harry și Meghan Markle, Ducesa de Cambridge a reușit să atragă privirile tuturor, fiind extrem de elegantă.

Ducesa de Cambridge a purtat, în cadrul evenimentului regal, o frumoasă rochie crem, semnată de celebrul designer Alexander McQueen, conform Mirror. Ținuta i-a pus acesteia în evidență silueta suplă și, se pare că pe timpul sarcinii, Kate nu a acumulat niciun kilogram în plus. Creatorul de modă anterior menționat este unul dintre preferații lui Kate și a creat pentru această zi specială o rochie cu totul deosebită. Ținuta nu respectă croiurile clasice ale unei rochii, ci mai degrabă încearcă să imite cusăturile unui palton.

kate_si_charlotte.jpg

Ducesa de Cambridge, alături de Prințesa Charlotte
Foto: Getty

Fiind de culoare crem, materialul a fost perfect ales pentru a nu intra în contradicție cu albul rochiei miresei, dar în același timp, pentru că este într-un ton deschis, exprimă armonie și fericire. Rochia a fost asortată cu o frumoasă pălărie, așa cum cere protocolul, de culoare asemănătoare. Pălăria este, la rândul ei, una inedită, forma ei fiind una atipică. Cu borul drept înclinat într-o parte, din interiorul părții opuse se descrie un frumos ornament floral. Accesoriul purtat pe cap reușește să vină astfel în completarea rochiei, care pare la prima vedere una simplă, dar foarte elegantă și bine-aleasă pentru nunta regală. Toată ținuta Ducesei a fost gândită în cele mai mici detalii, pantofii purați, de culoare nude și semnați de Jimmy Choo, potrivindu-se de minune cu imaginea de ansamblu. 

kate_si_charlotte2.jpg

Mamă și fiică, elegante și asortate, pentru nunta regală
Foto: Getty

Kate Middleton a ajuns la eveniment de mână cu domnișoarele de onoare, printre care și fiica sa, Prințesa Charlotte, în vârstă de 3 ani. Micuța prințesă a purtat o rochie de culoare albă, pe care a asortat-o cu bentiță îmbodobită cu trandafiri. Nunta Prințului Harry cu Meghan Markle a fost ocazia perfectă pentru ca Ducesa să strălucească din nou, în public. Aceasta este una dintre primele dăți în care Kate Middleton a fost văzută ieșind din nou în lume, după ce a născut, pe 23 aprilie. Kate este cunoscută pentru eleganța de care dă dovadă atunci când este invitată la nunți, reușind să arate mereu spectaculos, fără să eclipseze mireasa. Designer-ul Alexander McQueen este, de asemenea, și cel care a creat rochia de nuntă a Ducesei de Cambridge, în 2011, dar și ținuta pentru nunta Pippei Middleton, sora lui Kate.

 

 

Loading...

Citește și

  • kate middleton, prinţul William, palatul kensington

    Întreaga planetă a fost uimită că la doar câteva luni după ce i-a adus pe lume pe George şi Charlotte, Kate Middleton, 36 de ani, arăta incredibil! Puţini ştiu însă că ea a beneficiat de serviciile nutriţionistei Kelly Rennie, de 35 de ani, care a născut şi ea de două ori şi a reuşit să ţină kilogramele în frâu şi depresia postnatală cu un regim revoluţionar. Acum, nutriţionista îşi dezvăluie secretele.

  • Meghan Markle și Prințul Harry se vor căsători sâmbătă, 19 mai, iar alături de e vor fi prezenți prieteni, familiile lor, dar și oameni influenți din întreaga lume și vedete. Amal Clooney și-a pregătit o ținută care a întors toată privirile și cu siguranță le-a dat clasă tuturor invitatelor de la nunta regală.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1