Surpriză! Unde au fost văzuți împreună Justin Trudeau și Ivanka Trump

Ultima actualizare:

    Justin Trudeanu și Ivanka Trump, împreună pe BroadwayFoto: Getty
Justin Trudeanu și Ivanka Trump, împreună pe BroadwayFoto: Getty

Premierul Canadei, Justin Trudeau, a fost însoțit de Ivanka Trump, fiica președintelui Statelor Unite ale Americii la un spectacol de pe Broadway. Trudeanu este cunoscut pentru faptul că a pus accentul pe primirea refugiaților și a fost în nenumărate rânduri pe poziții adverse cu Donald Trump, președintele Americii. Cu toate acestea, cei doi au petrecut câteva moment împreună, bucurându-se de spectacol.

Cei doi au văzut musicalul „Come From Away“ la teatrul Gerald Shoenfeld. Justin Trudeau şi Ivanka Trump au fost însoţiţi de Nikki R. Haley, ambasadorul american la UN.  „Lumea poate să vadă cum este să te bazezi unul pe altul în vremuri întunecate“, a declarat premierul, potrivit The New York Times.

„Come From Away“ este povestea unui mic orăşel din Newfoundland care a adăpostit mii de oameni din jurul lumii cărora le-au fost anulate călătoriile după atacurile din 11 septembrie 2001, iar alegerea lui nu este neapărat o coincidență. Spectacolul prezintă deschiderea pe care canadieni o au faţă de de străini, iar presa a făcut comparaţii între Canada şi America lui Trump unde e existat inclusiv o interdicţie pentru imigranţii din şase state.

„Come From Away“ este scris de un cuplu canadian şi prezintă multe din temele importante şi controversate pentru americani. În musical se prezintă ruşinea pe care o simt călătorii musulmani când sunt priviţi ca potenţiali terorişti, frica pe care o au negrii de a nu fi confundaţi cu infractori şi a fi împuşcaţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net