Jurnalist român, rănit în atentatele din Paris: „Sunt viu"

Ultima actualizare:
Jurnalist român, rănit în atentatele din Paris: Andrei Marian Mihai se află în comă indusă
Jurnalist român, rănit în atentatele din Paris: Andrei Marian Mihai se află în comă indusă

Jurnalist român, rănit în atentatele din Paris: Vineri (13 noiembrie), Franța a fost zguduită de șase atacuri teroriste, care au avut loc aproape simultan. Autoritățile franceze au transmis un bilanț oficial de peste 120 de morți. MAE (Ministerul Afacerilor Externe) a declarat, sâmbătă (14 noiembrie) că nu există români printre victimele de la Paris. Cu toate acestea, s-a vehiculat că un jurnalist român se află în stare gravă.

UPDATE: Jurnalist român, rănit în atentatele din Paris:  Andrei Marian Mihai (30 de ani) a anunțat pe rețeaua de socializare Facebook că nu a pățit absolut nimic, deși presa românească a vuit de zvonuri privind starea lui de sănătate. Jurnalistul lucrează pentru Fance24. Bărbatul a menționat că nu s-a aflat în calea niciunui atac, dar că cineva a vrut să facă o farsă pe Facebook, spunând că acesta se află în comă.

Vineri (13 noiembrie), au avut loc șase atacuri teroriste simultane, în Paris. Opt jihadiști murit, șapte dintre ei s-au aruncat în aer, iar al optulea a fost ucis de către autoritățile franceze.

Jurnalist român, rănit în atentatele din Paris. Starea lui Andrei Marian Mihai


    Jurnalist român, rănit în atentatele din Paris: Andrei Marian Mihai se află în comă indusăFoto: Arhiva personală
Jurnalist român, rănit în atentatele din Paris: Andrei Marian Mihai se află în comă indusăFoto: Arhiva personală

Jurnalist român, rănit în atentatele din Paris:  din primele informații care au apărut pe Facebook, anumiți oameni susțineau că bărbatul este în comă indusă, citează Hotnews: „Andrei Marian Mihai este un jurnalist român care lucrează la France 24. Acum el se află în comă indusă în urma atentatelor de la Paris. Să ne rugăm pentru viața sa!”. Cu toate acestea, Andrei nu are nimic și a publicat un mesaj pentru cei care se temeau că este în stare foarte gravă, menționând că cineva a vrut să facă o glumă proastă: „Deci sper să nu mai fie nici o neînțelegere, sunt viu și așa voi fi mulți ani de acum înainte, în aceste zile în care tragediile nu se mai opresc, unii tembeli au chef de râsete și voie bună, cretini fără creier și fără suflet, să te joci așa cu viața unei persoane, să pui familie pe drumuri, să faci prietenii să nu doarmă de spaiăa, este de cea mai josnică calitate, mulțumesc lui Dumnezeu sunt sănatos, vă mulțumesc din suflet pentru gandurile bune transmise, și desigur cer iertare pentru cele intamplate, nu a fost vina mea că un tembel are chef de a se juca cu moartea, însă fiecare va plati dupa fapte!"

Jurnalist român, rănit în atentatele din Paris: Andrei Mihai Marin locuiește în capitala franceză și lucrează la France24 din luna februarie a acestui an.

Jurnalist român, rănit în atentatele din Paris. Ambasada României la Paris este în regim de urgență

Jurnalist român, rănit în atentatele din Paris. Sâmbătă (14 noiembrie), Ministerul Afacerilor Externe a transmis, printr-un comunicat de presă, că pâna la ora actuală nu există români printre victimele care au pierit în atacurile deroriste din Capitala Franței: În urma atacurilor care au avut loc la 13 noiembrie 2015 în capitala Franţei, ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu a activat, în cursul acestei nopţi, celula de criză a MAE.Ambasada României la Paris continuă activ demersurile legale pe lângă autorităţile franceze competente pentru a obţine informaţii suplimentare şi pentru a verifica dacă printre victimele atacurilor se află şi cetăţeni români. Ministerul Afacerilor Externe informează că, până la această oră, nu există nicio informare oficială din partea autorităţilor franceze în acest sens”.

Jurnalist român, rănit în atentatele din Paris. Galerie foto-filmul evenimentelor

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
baza mihail kogalniceanu 02 foto Facebook Baza 57 Aeriana Mihail Kogalniceanu jpg
image
image
image
image
image
image
eruptie vulcan jpg
bataie bici campanie sibiu jpg
image png
scoala fara elevi jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net