Jon Voight, tatăl Angelinei Jolie, elogiu la adresa lui Trump: «Cel mai bun preşedinte al secolului»

jon-voight

jon voight
Jon Voight l-a numit pe Trump cel mai bun preşedinte al secolului
Foto: GettyImages

Jon Voight (80), tatăl Angelinei Jolie, cu care actiţa a rupt orice legătură de mai bine de zece ani, a făcut o serie de afirmaţii controversate recent, şi-a arătat sprijinul faţă de Donald Trump în viitoarea cursă pentru Casa Albă şi, cel mai şocant amănunt, l-a descris pe actualul preşedinte al Statelor Unite ca fiind cel mai bun pe care l-a avut această ţară. Voight nu s-a limitat aici şi a scris, pe pagina personală de Twitter, un adevărat elogiu adresat fostului om de afaceri american, actual preşedinte, folosind termeni la superlativ.

Jon Voight, în vârstă de 80 de ani, este o figură controversată a Hollywood-ului prin prisma relaţiei tensionate pe care o are cu propria fiică, Angelina Jolie. Deşi nu se mai remarcă prin rolurile pe care le deţine în cadrul filmelor, actorul rămâne în atenţia presei de peste Ocean, căci părerile sale nu sunt dintre cele general acceptate. Ultima isparavă a alui Voight a adus consternare pe faţă admiratorilor săi.

Actorul şi-a exprimat deschis amdiraţia faţă de preşedintele american prin intermediul unui mesaj scris pe pagina personală de Twitter şi a subliniat că oamenii nu ar mai trebui să îşi reverse sentimentele negative asupra acestuia. Mai mult decât atât, Voight îl consideră pe Trump cel mai luminat conducător al Statelor Unite. În concluzie, tatăl Angelinei a dezvăluit că îi va susţine pe republicani la următoarea cursă pentru Casa Albă.

Voight, elogiu la adresa lui Donald Trump

Voight, câştigătorul unui Oscar la categoria cel mai bun actor în anul 1979, a încărcat un clip pe pagina de Twitter şi a explicat care este motivul pentru care susţinerea lui Trump la preşedinţie i se pare un act normal. "Asta nu înseamnă pace sau iubire. Ura dintre membrii stângii radicale. Niciun volum de cunoştinţe dobândite din cărţi nu va putea explica ceea ce semnifică cu adevărul. Adevărul este o emoţie puternică. Pentru iubire ar trebui să votăm. Trebuie să mărturisesc că noi, Partidul Republican, am votat pentru renaştere, un loc al siguranţei, o comunitate în care fiecare dintre noi să poată avea pace. Între membrii de stânga există ură, precum un venin...acolo nu există cuvinte ale lui Dumnezeu, ci o ură puternică", a spus Voight, pentru a continua cu laudele aduse lui Trump.

"Am spus-o de multe ori şi o voi repeta. Din adâncul inimii mele consider că Trump este un om al adevărului, iubirii şi dreptăţii pentru americani, dar şi pentru un loc sacru, Israel. Să ne rugăm în pace pentru această ţară pe care preşedintele Trump o va conduce încă patru anicu devotament şi putere. Sper ca celor care se îndoiesc de Trump să le fie deomstrat contrariul, căci Donald este cel mai bun preşedinte al acestui secol. Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toţi", au fost cuvintele lui Voight.

 

Citeste si

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1