Joe Biden și-a luxat glezna când se juca cu Major, câinele său. Reacția lui Donald Trump

joe-biden.jpg

joe biden
Joe Biden a ajuns la spital din cauza unui accident produs în timp ce se juca cu unu dintre câinii săi
Sursă foto: Facebook

Președintele ales Joe Biden a alunecat în timp ce se juca cu câinele său, Major, și are fracturi de stres la oasele tarsiene. Potrivit medicului său personal, Kevin O’Connor, președintele va trebui să poarte orteză timp de câteva săptămâni.

Duminică după-amiază, biroul președintelui ales anunțase că acesta și-a luxat glezna sâmbătă, în timp ce se juca cu câinele său, dar că din „precauție extremă” va fi examinat de un ortoped. Joe Biden a fost examinat ulterior de un specialist în ortopedie din Newark, Delaware, iar diagnosticul pus îl va obliga să poarte o orteză timp de câteva săptămâni. 

Radiografia cu raze X nu a evidențiat o fractură, dar apoi i s-a făcut un computer tomograf care a confirmat diagnosticul: mici fracturi (fracturi de stres) la osul cuneiform lateral și cuneiform intermediar (două dintre cele trei oase tarsiene).

Donald Trump i-a transmis un mesaj lui Joe Biden și i-a urat însănătoșire grabnică. Președintele în exercițiu Donald Trump a scris pe Twitter „Fă-te bine repede!” și a încărcat un filmuleț în care Joe Biden este surprins în timp ce iese șchiopătând din clinica ortopedică unde a fost examinat. 

donald-si-biden.jpg

donald si biden
Donald Trump i-a transmis un mesaj lui Joe Biden, la scurt timp după ce a aflat că acesta și-a fracturat piciorul
Sursă foto: Gettyimages

Joe Biden, care a sărbătorit 78 de ani pe 20 noiembrie, este cel mai în vârstă președinte din istoria SUA. În timpul campaniei, staff-ul său a publicat un rezumat al istoricului medical care a arătat că fostul vicepreședinte este sănătos și apt pentru președinție. Comunicatul a inclus rezultatele unui examen fizic efectuat de O’Connor, medicul lui Biden din 2009 și directorul de medicină executivă de la George Washington Medical Faculty Associates. O’Connor a scris că Biden este „un bărbat sănătos, viguros, în vârstă de 78 de ani, care este apt să îndeplinească cu succes atribuțiile Președinției”.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1