Joe Biden a luat ceaiul împreună cu Regina, la Windsor: "Mi-a adus aminte de mama"

Ultima actualizare:

    Joe Biden și regina Elisabeta au luat ceaiul împreunăFoto: Getty
Joe Biden și regina Elisabeta au luat ceaiul împreunăFoto: Getty

Preşedintele american Joe Biden a luat ceaiul, duminică după amiază (13 iunie) la Windsor, cu regina Marii Britanii. Acesta a făcut o mărturisire neașteptată după întâlnirea cu monarhul. Biden a spus că suverana i-a adus aminte de mama sa.

"Nu cred că s-ar simţi insultată, dar mi-a adus aminte de mama, privirea şi pur şi simplu generozitatea ei", a mărturisit Biden presei cu puţin timp înainte de plecarea sa de la Londra.

El a adăugat că a avut o discuţie "grozavă" cu suverana, care a întrebat-o de liderul rus, Vladimir Putin, şi de cel chinez, Xi Jinping.Cuplul prezidenţial american a petrecut la castelul Windsor peste o oră, cu circa 10 minute mai mult decât era prevăzut, potrivit Digi24.

Joe Biden a invitat-o, cu acest prilej, pe regină să viziteze Casa Albă. Duminică seara (13 iunie), preşedintele american a aterizat la Bruxelles, unde va lua parte luni la summitul NATO.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net