Job de vis! Ești plătit ca să mergi în vacanță și să postezi pe Instagram

Ultima actualizare:

    Îți place să călătorești și să postezi pe Instagram? Poți face bani din asta!foto: Hepta
Îți place să călătorești și să postezi pe Instagram? Poți face bani din asta!foto: Hepta

Carieră? Studii? Nu ai nevoie de cine știe ce cunoștințe ca să obții un job de vis. Desigur, asta dacă visezi să primești bani din vacanțe și din pozele publicate pe Instagram.

Compania Royal Caribbean International își mărește echipa și caută persoane care să călătorească și să își ilustreze vacanțele pe trei croaziere difeite în cadrul unui internship plătit de trei luni, potrivit Metro.co.uk.

Tot ce trebuie să faci este să realizezi trei fotografii pe zi în timp ce te plimbi în jurul lumii, și vei câștiga echivalentul unui salariu de aproximativ 60.800 de euro. Iată care sunt cerințele angajatorului:

  • Postează trei fotografii pe Instagram în fiecare zi, din fiecare croazieră, care să conțină:

- 1 peisaj (poate fi cu marea, un port, orizontul sau exteriorul/interiorul navei etc.)- 1 experiență extraordinară (trăită pe vas sau pe pământ/în excursie)- 1 persoană extraordinară (poate fi cineva pe care l-ai cunoscut la bord cu o poveste interesantă, un membru al echipei cu un rol unic sau un localnic extraordinar întâlnit în timpul unei excursii la mal)

  • Mergi în minimum trei excursii la mal, pe fiecare croazieră;
  • Folosește postările pe Instagram în fiecare zi pentru a invita alți utilizatori și pentru a le recomanda ce experiențe să aleagă în fiecare destinație.

În plus, angajatul va trebui realizeze și un videoclip cu întreaga experiență. Ca să aplici, intră pe Instagram și postează cea mai bună fotografie realizată de tine într-o călătorie, adăugând @RoyalCaribbeanUK și #ExtraordinaryExplorer în descriere.

„Vacanțele noastre pe croazieră sunt pline cu momente extraordinare și vrem să găsim un povestitor talentat care ne poate ajuta să capturăm experiențele unice care fac vacanțele atât de speciale”, a declarat Ben Bouldin, unul dintre directorii Royal Caribbean UK.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (30) jpg
suflet pixabay jpg
Boieri fanarioţi călare şi o trăsură cu o familie de boieri de prim rang; desen de Chevalier Auguste de Henikstein
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net