Job de vis la NASA: 70 de zile stai în pat, dormi, mănânci şi primeşti 13.500 €

Ultima actualizare:

    Cei de la NASA caută om pentru un job de visFoto: Guliver/ Getty Images
Cei de la NASA caută om pentru un job de visFoto: Guliver/ Getty Images

NASA caută oameni pentru un job de vis. Nu trebuie să ai cine ştie ce studii şi nici să vorbeşti 5 limbi străine. Agenţia spaţială angajează o persoană dispusă să petreacă 70 de zile doar în pat. Pentru toată “munca” depusă norocosul sau norocoasa va primi aproape 13.500 de euro.

Job de vis la NASA. Agenția reponsabilă cu programul spaţial public al Statelor Unite ale Americii şi cu cercetare aerospaţială civilă şi militară angajează un om pentru un nou studiu.

Job de vis de la NASA. Care e misiunea?

Care e misiunea? Dacă îţi place să stai toată ziua în pat şi să dormi eşti omul lor. Recrutul trebuie să petreacă 70 de zile doar în pat şi va fi plătit regeşte, scrie Mirror. Acolo mănâncă, doarme şi se spală. Pare simplu, nu? Însă toate activităţile trebuie făcute în aceeaşi poziţie, care şi cum ai fi în spaţiu.

Specialiştii de la NASA vor astfel să monitorizeze corpul uman, iar cu informaţiile obţinute în urma studiului să ia anumite măsuri de siguranţă pentru astronauţii plecaţi în misiuni, dar şi pentru oamenii rămaşi pe Pământ. Aşadar, pe lângă faptul că va încasa o sumă frumuşică, cel ales va face şi o faptă bună în timp ce va număra cei 13.500 de euro (circa 63.000 de lei).

image
image
image
image
image
image
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net