Jean-Claude Juncker a fost operat de urgență. Ce a pățit președintele CE

junker1.jpg

Jean-Claude Juncker a fost operat de urgență
Foto: Arhivă Click

Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a revenit în Luxemburg, din vacanță, pentru o operaţie urgentă de extirpare a vezicii biliare, a informat sâmbătă, 17 august, executivul european, preluat de Agerpres.

Jean-Claude Juncker, în vârstă de 64 de ani, a revenit din vacanța din Austria pentru o operație de urgență în Luxemburg, prin intermediul căreia i-a fost extirpată vezica biliară, au explicat printr-un comunicat purtătorii de cuvânt ai Comisiei Europene. 

Jean-Claude Juncker a fost operat de urgență

Starea de sănătate a lui Jean-Claude Juncker, în vârstă de 64 de ani, a generat semne de întrebare în 2018, notează Mediafax. La summitul NATO de anul trecut, acesta a fost filmat având dificultăţi să îşi menţină echilibrul, iar Comisia Europeană a explicat că a avut o criză de sciatică, la momentul respectiv. 

Juncker conduce Comisia Europeană încă din anul 2014, iar mandatul său se va încheia pe 31 octombrie. El va fi înlocuit de Ursula von der Leyen, demnitarul nominalizat de Consiliul European și ales, după un vot la limită, de Parlamentul European. Acum câteva zile, omul politic a afirmat că se va retrage din viaţa politică după încheierea mandatului de preşedinte al Comisiei Europene: „Mulţi ani, am lucrat 12, 14 sau 16 ore pe zi”, a explicat acesta. „Nu voi mai fi activ din punct de vedere politic. Voi scrie, voi face plimbări lungi. Nu mă voi mai implica activ în actualele politici, cu excepţia cazului în care observ ceva care să mă preocupe foarte mult”, a mai adăugat Juncker, care a fost prim-ministru al ţării sale din 1995 până în 2013.

 

Loading...

Citește și

  • viorica dancila si jean claude juncker

    A doua oară a fost cu noroc! Ca să fie sigur că nu-l ratează și a doua oară pe președintele Comisiei Europene, premierul României a sosit din vreme la Aeroportul Băneasa și l-a așteptat pe oficialul european în prag. Iar întâlnirea cu Jean-Claude Juncker, după o zi și jumătate de emoții, i-a readus Vioricăi Dăncilă fericirea pe chip.

  • Jean-Claude Juncker, preşedintele Comisiei Europene, a vorbit despre situația actuală din România, susținând că, din perspectiva lui, există multe aspecte care ar trebui rezolvate în țara noastră. Printre acestea se numără și intrarea cât mai rapidă în spaţiul Schengen dar, în același timp, conducerea țării trebuie să aibă în vedere respectarea statului de drept.