Jean-Claude Juncker a fost operat de urgență. Ce a pățit președintele CE

Ultima actualizare:

    Jean-Claude Juncker a fost operat de urgențăFoto: Arhivă Click
Jean-Claude Juncker a fost operat de urgențăFoto: Arhivă Click

Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a revenit în Luxemburg, din vacanță, pentru o operaţie urgentă de extirpare a vezicii biliare, a informat sâmbătă, 17 august, executivul european, preluat de Agerpres.

Jean-Claude Juncker, în vârstă de 64 de ani, a revenit din vacanța din Austria pentru o operație de urgență în Luxemburg, prin intermediul căreia i-a fost extirpată vezica biliară, au explicat printr-un comunicat purtătorii de cuvânt ai Comisiei Europene. 

Starea de sănătate a lui Jean-Claude Juncker, în vârstă de 64 de ani, a generat semne de întrebare în 2018, notează Mediafax. La summitul NATO de anul trecut, acesta a fost filmat având dificultăţi să îşi menţină echilibrul, iar Comisia Europeană a explicat că a avut o criză de sciatică, la momentul respectiv. 

Juncker conduce Comisia Europeană încă din anul 2014, iar mandatul său se va încheia pe 31 octombrie. El va fi înlocuit de Ursula von der Leyen, demnitarul nominalizat de Consiliul European și ales, după un vot la limită, de Parlamentul European. Acum câteva zile, omul politic a afirmat că se va retrage din viaţa politică după încheierea mandatului de preşedinte al Comisiei Europene: „Mulţi ani, am lucrat 12, 14 sau 16 ore pe zi”, a explicat acesta. „Nu voi mai fi activ din punct de vedere politic. Voi scrie, voi face plimbări lungi. Nu mă voi mai implica activ în actualele politici, cu excepţia cazului în care observ ceva care să mă preocupe foarte mult”, a mai adăugat Juncker, care a fost prim-ministru al ţării sale din 1995 până în 2013.

image
image
image
image
image
image
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net