Japonia nu crede în "zâmbetul diplomatic" al Phenianului! Ce spune Ministrul japonez al Apărării

Ultima actualizare:

    Japonia nu se va lăsa păcălită de diplomaţia oficialilor nord-coreeniFoto: Twitter
Japonia nu se va lăsa păcălită de diplomaţia oficialilor nord-coreeniFoto: Twitter

Decizia Japoniei de a face presiuni asupra Phenianului pentru abandonarea programului nuclear rămâne neschimbată, în ciuda deschiderii spre dialog pe care Coreea de Nord a manifestat-o la Jocurile Olimpice de la PyeongChang.

În ciuda faptului că nu îţi va considera decizia de a face presiuni asupra Phenianului, liderul japonez a anunţat că ţara sa, asemenea altor state,își dorește ca Jocurile Olimpice de iarnă din Coreea de Sud să fie un succes, pentru că acestea reprezintă „trumful păcii” „Poziția noastră nu s-a schimbat. Sugerează că Phenianul trebuie forțat să își schimbe politicile privind programul nuclear și balistic”, a spus ministrul japonez al Apărării, Itsunori Onodera, într-o conferință de presă, informează Sputnik. MInistrul a sugerat că toţi cei din Guvernul japonez nu trebuie să fie păcăliţi de zâmbetul diplomatic al oficialilor nord-coreeni.


    Ultima întâlnire între liderii
Ultima întâlnire între liderii

Un eveniment rar a avut loc deja la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice.Phenianul a trimis în Coreea de Sud și o delegație formată din oficiali de rang înalt, între care Kim Yo-jong, sora lui Kim Jong-un, cât și pe președintele parlamentului Kim Yong-nam. Ei au discutat cu președintele sud-coreean Moon Jae-in, care a fost invitat „cât mai curând” la Phenian. Mai mult decât atât, a subliniat că este momentul să se restabilească un "climat pozitiv, bazat pe dialog" între Seul şi Phenian.

image
image
image
image
image
image
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net