Ivanka Trump și-a insultat nepoțelul pe Twitter. O vedetă a dat-o de gol

ivanka_trump_bebelus_gafa.jpg

ivanka trump bebelus gafa
Ivanka Trump s-a pozat cu nepoțelul ei, dar când a publicat imaginea a făcut o gafă monumentală
foto: arhiva personală

Ivanka Trump ocupă o poziție importantă la Casa Albă, și impune mult respect din acest punct de vedere. Totuși, ce fel de respect mai poți cere în momentul în care nu știi să folosești corect anumite cuvinte din limba pe care o vorbești zi de zi? De data aceasta, Ivanka a făcut o adevărată gafă.

Fiica președintelui Statelor Unite ale Americii s-a pozat cu un bebeluș în brațe, despre care a dezvăluit ulterior că este nepoțelul ei. A vrut să scrie numai cuvinte de laudă despre momentele petrecute alături de ei, însă, cum spune românul, „a dat cu bâta-n baltă”.

„Cu nepoțelul meu Luke în brațe... cea mai bună parte dintr-o zi incredibilă, de altfel”, a scris Ivanka în dreptul imaginii publicate pe Twitter. În limba română, expresia „de altfel” are corespondetul „otherwise” în engleză. Însă acest corespondent are o conotație negativă în acest context, mesajul ei traducându-se mai degrabă în „Cu nepoțelul meu Luke în brațe... cea mai bună parte dintr-o zi care, spre deosebire de acest moment, a fost incredibilă”.

Acest lucru a fost imediat observat de o vedetă care are istorie în ceea ce privește taxarea lui Trump pe Twitter. Chrissy Teigen a fost chiar blocată de președinte pe rețeaua socială, iar acum se pare că Ivanka, fiica lui, a devenit ținta ei.

„«De altfel» implică faptul că nu ți-a plăcut să petreci timp cu acest bebeluș”, i-a scris Chrissy Ivankăi.

Gafa monumentală a ajuns virală după ce vedeta a dat-o de gol pe fiica lui Trump că nu știe să vorbească corect în engleză.

chrissy_teigen.jpg

chrissy teigen
Chrissy Teigen
foto: arhiva personală
Loading...

Citește și

 • ivanka proces pantofi aquazzura

  Ivanka Trump trebuie să depună mărturie într-un proces în care compania sa este acuzată că a copiat un model de încălţăminte creat de producătorul italian de încălţăminte Aquazzura.

 • melania donald trump

  Relația dintre Melania și Donald Trump a fost îndelung dezbătută în ultimul an, mai ales după ce magnatul a fost ales președintele SUA. Fiecare gest al lor este întors pe toate părțile, comentat și dezbătut de oamenii neavizați, care îi pot evalua doar subiectiv, cât și de experții în limbajul corporal, care nu au avut cuvinte de laudă la adresa celor doi.

 • chlesea clinton, hillary clinton

  Donald Trump a vrut să-și apere fiica după situația generată de decizia președintelui american de a o trimite în locul lui la un eveniment din cadrul Summitului G20, dar n-a făcut decât să-și pună în cap familia fostului președinte Bill Clinton. Replica o ferită de fiica acestuia a fost cu adevărat usturătoare.

 • ivanka trump

  Fiica lui Donald Trump, Ivanka (35 de ani), a fost huiduită la un summit G20 al femeilor, atunci când a luat apărarea tatălui său cu privire la atitudinea lui față de femei. Este prima întrunire oficială a fiicei președintelui american la Berlin, unde a întâlnit-o pe Angela Merkel și pe Christine Lagarde, președintele FMI.