Ivanka Trump caută „pretendent”! Cât te costă să o scoți pe fiica președintelui în oraș

Ultima actualizare:

    Te costă o avere pentru a o scoate pe Ivanka Trump la o cafeaFoto: Getty
Te costă o avere pentru a o scoate pe Ivanka Trump la o cafeaFoto: Getty

Poate că Donald Trump nu s-a bucurat de cea mai strălucită popularitate în rândul tuturor americanilor, dar cu siguranță, fiica sa cea mare a fost mereu o femeie foarte dorită și admirată. Acum, ea oferă șansa de a fi „invitată” la o cafea în oraș, dar prețul este enorm.

Frumoasa Ivanka Trump (35 de ani) pare să se bucure de o mai mare popularitate decât mama sa vitregă, Melania. Ea a intrat mai mult în atenția publicului în timpul campaniei prezidențiale a tatălui său și chiar a fost supranumită „adevărata primă-doamnă”, informează Daily Star.

Recent, Ivanka a devenit chiar un model de urmat în lumea modei și a modelingului, foarte multe fotomodele dorind să apeleze la operații estetice pentru a arăta precum fiica viitorului președinte.

Spre bucuria multor bărbați care o doresc, Ivanka a organizat împreună cu fratele său, Eric, o acțiune caritabilă prin care ea va accepta să iasă în oraș cu „pretendentul” care poate oferi halucinanta sumă de 17.500 de dolari. Norocosul care va reuși să profite de șansa de a sta la aceași masă cu una dintre cele mai dorite americance la momentul actual, trebuie să-și dorească foarte mult acest lucru, întrucât îl va costa o avere.


    Multe fotomodele își doresc să arate precum Ivanka TrumpFoto: Getty
Multe fotomodele își doresc să arate precum Ivanka TrumpFoto: Getty

În plus, norocosul ofertant va trebui să treacă un test prin care îi este verificată amănunțit identitatea pentru a nu avea un trecut dubios de infractor sau criminal. Numai după acordul Serviciilor Secrete și al Organizației Trump, „pretendentul” va fi admis pentru a se vedea cu fiica președintelui în scop caritabil. Nu mai trebuie menționat faptul că în timpul întâlnirii care va dura 45 de minute, fiica președintelui ales va fi atent păzită de gărzile sale de corp.

Banii strânși din această acțiune vor fi donați fundației lui Eric Trump, pe care îi va folosi pentru spitalele pentru copii.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net