Iubita prinţului Harry trece prin momente delicate! Iată de ce

Ultima actualizare:

    Meghan trebuie să se supună unui protocol strict în publicFoto: Guliver splashnews
Meghan trebuie să se supună unui protocol strict în publicFoto: Guliver splashnews

Meghan Markle, logodnica prinţului Harry, nu se poate obişnui cu viaţa din familia regală.

Actriţa Meghan Markle (36 de ani) nu mai suportă deja protocolul strict impus de palatul regal. Asta cel puţin susţine o sursă apropiată citată de ziarul britanic “Daily Mail”.

“Meghan ştie că trebuie să acţioneze diferit în public de acum înainte, dar este foarte şocată de unele restricţii la care trebuie să se supună”, a spus o persoană apropiată, care e convinsă că unele reguli par foarte violente şi ridicole logodnicei prinţului Harry (33 de ani).

“De exemplu, ea trebuie să aştepte ca să i se dea cuvântul ca să vorbească şi totdeauna trebuie să-l lase pe prinţul Harry să vorbească primul. Pe de altă parte, ea trebuie să meargă mereu în spatele lui, fiindcă nu este voie să lase impresia că prinţul este dominat de o femeie”, a dezvăluit sursa mai sus citată.

“De asemenea, ea nu poate să folosească telefonul mobil în public, fiindcă este vulgar, şi fiecare conversaţie în public nu trebuie să dureze mai mult de două minute. Ea găseşte aceste lucruri hilare, dar familia regală nu glumeşte. Dacă nu urmează regulile, căsătoria va fi anulată”, mai spune aceasta.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net