Iubirea plutește în aer! Prințul Harry și Meghan Markle, pentru prima dată împreună în public

Ultima actualizare:

    Printul Harry si Meghan Foto:Getty Images
Printul Harry si Meghan Foto:Getty Images

Cuplul se afla la evenimentul Jocurile Invictus, care au avut loc în Toronto, unul din orașele preferate ale Prințului Harry. Jocurile Invictus au fost organizate pentru militarii care au participat în teatrele de război din Irak și Afganistan. Cei doi au trăit intens momentele oferite de concurenți. Aceștia au interacționat, au făcut glume cu ceilalți spectatori care se aflau pe lângă ei în gradenă.

Prințul Harry (33 de ani) și Meghan (36 de ani) nu s-au sfiit să-și arate iubirea în public. Iși șopteau cuvinte la ureche și păreau foarte îndrăgostiți unul de celălalt, fapt dovedit de zâmbetul care era prezent continuu pe fețele celor doi. Prințul a ținut-o de mână pe frumoasa actriță pe toata durata plimbărilor la eveniment și nu au fost reținuți în a-și arăta afecțiunea public.

Apariția celor doi a atras atenția celor prezenți la eveniment. Oamenii nu se așteptau să-i vadă împreună după ce au tot încercat timp de un an să-și ascundă relația de ochii curioșilor.


    Printul Harry si Meghan s-au tinut de mana ca doi indragostitiFoto:Getty Images
Printul Harry si Meghan s-au tinut de mana ca doi indragostitiFoto:Getty Images

Actrița din serialul „The Suits” este de părere că acesta este momentul lor și lumea ar trebui să înțeleagă acest lucru. „Trăim o poveste frumoasă de dragoste”, spune actrița. Prietenii și familiile cuplului speră că cei doi se vor căsători curând, declară Daily Mail.

Daca Harry și Meghan se vor căsători, actrița americană va primi denumirea regală de „Regină”, însă nu va deveni imediat Prințesa Meghan, deoarece nu poate deveni o persoană regală numai prin căsătorie.


    Printul Harry si Meghan impreunaFoto:Getty Images
Printul Harry si Meghan impreunaFoto:Getty Images

Prințul Harry și Meghan s-au cunoscut datorită unor prieteni comuni. Prințul a confirmat în luna noiembrie 2016, la Palatul Kensington, că este într-o relație cu actrița Meghan.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net