Iubi e creator de modă. Eu am în cont 130.000.000 $!

Ultima actualizare:
Se joacă pe tabletă
Se joacă pe tabletă

Cine nu şi-ar dori să fie în locul ei? Choupette, pisica faimosului creator de modă Karl Lagerfeld, trăieşte ca în Rai. La moartea stăpânul ei, felina va moşteni 130.000.000 $.

Excentricul Karl Lagerfeld (81 de ani) şi simpatica Choupette trăiesc o frumoasă poveste încă din 2012. Creatorul de modă, director al Casei Chanel, este atât de îndrăgostit de birmaneza cu ochi albaştri, în vârstă de 4 ani, încât este dispus s-o ia de nevastă.

Legislaţia însă nu-i permite acesta lucru, dar nimic nu-l opreşte pe Lagerfeld să-şi exprime iubirea pentru Choupette prin gesturi ieşite din tipar. Dragostea sa pentru pisică l-a făcut să-i ofere tot ce poate mai bun: două menajere, boluri din porţelan din care pisica mănâncă stând pe masă şi propriile tablete la care să se joace.

Zboară cu avionul personal
Zboară cu avionul personal

Choupette este cea mai răsfăţată mâţă din lume. După ce a scris o carte dedicată felinei, «Choupette - the Enchanted Life of a Fashion Cat», şi i-a lansat propria linie de cosmetice, designerul celebrităţilor vrea să-i asigure tot confortul şi după moartea sa.

Karl Lagerfeld s-a hotărât să-i lase patrupedului întreaga avere, care se ridică la circa 130.000.000 $ (514.962.288 de lei). Astfel, Choupette va deveni şi cea mai bogată pisică din lume. Deocamdată ea se bucură de afecţiunea stăpânului ei şi are un avion personal, călătoreşte doar în coşul său de la Louis Vuitton şi are o gardă de corp personală.

Doarme în aşternut fin
Doarme în aşternut fin

Designerul s-a îndrăgostit de mâţă în 2011


    Doarme în aşternut fin
Doarme în aşternut fin

Choupette a ajuns în viaţa designerului dintr-un accident. În 2011, Karl Lagerfeld s-a oferit să găzduiască pisica birmaneză a modelului Baptiste Giabiconi pe perioada vacanţei de Crăciun. Lagerfeld s-a îndrăgostit de Choupette şi a refuzat să o mai dea înapoi pentru că era prea drăguţă. Primul contact cu lumea modei a venit în 2012, când a pozat cu Laetitia Casta pe coperta revistei V în numărul din septembrie. De atunci a ţinut primele pagini în reviste precum Harper`s Bazaar, L`Oficiel, Deuts-che Vogue.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net