Îţi vine să crezi? Ei sunt tripleţi

Ultima actualizare:

    Incredibil! Între George şi frăţiorii lui există o diferenţă de 3 ani
Incredibil! Între George şi frăţiorii lui există o diferenţă de 3 ani

Caz incredibil în Marea Britanie! O femeie a născut tripleţi la trei ani diferenţă. Fiul ei, George, are deja 3 ani, în timp ce frăţiorii Noah şi Lilah sunt nou-născuţi.

Britanica Sarah Swann, în vârstă de 45 de ani, l-a născut prima dată pe George în anul 2012. Femeia, un inginer IT din Leicester, a rămas însărcinată în urma unui tratament de fertilizare in vitro, pe care l-a început în septembrie 2011. Pentru a mări şansele de a rămâne gravidă, medicii i-au prelevat 5 ovule, pe care le-a fecundat. Dintre acestea, Sarah a folosit numai două şi a decis să le congeleze pe celelalte trei. În luna mai 2014 însă, femeia a hotărât să-i mai facă un frăţior băieţelului ei, ajuns deja la 3 anişori.

Din cauza vârstei înaintate pentru a deveni mămică, specialiştii au folosit toţi embrionii. Dar... surpriză! Ambii embrioni s-au dezvoltat, iar femeia a rămas însărcinată cu gemeni. Astfel, în luna ianuarie, aceasta i-a adus pe lume pe Noah şi pe Lilah, perfect sănătoşi. Oricine îi vede pe stradă crede că micuţul George are o soră şi un frate. Cu toţii sunt, de fapt, tripleţi născuţi la trei ani distanţă, deoarece au fost concepuţi în acelaşi timp. Sarah Swann susţine că i-au fost ascultate rugăciunile şi crede că este vorba despre un miracol divin.

Sarah Swann (45 de ani) îşi strânge fericită bebeluşii la piept
Sarah Swann (45 de ani) îşi strânge fericită bebeluşii la piept
image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net