Îţi speli maşina şi primeşti un sex oral

ce-zici.jpg

Şi aşa trebuie să aştepţi până e gata maşina, de ce să nu faci sex?
Citeste tot despre: 

În faţă spălătorie auto, în spate bordel! Şi dacă tot trebuie să stai o jumătate de oră pentru un „interior-exterior”, de ce să nu petreci 30 de minute în compania unei fete frumoase. Şi să faci sex.

Spălătoriile auto din Ţara Galilor au răsărit ca ciupercile după ploaie. Pentru a se impune în faţa concurenţei, patronii au profitat de faptul că prostituţia este legală în Regatul Unit şi au inclus în oferta de servicii şi prestaţia sexuală a unor fete. Potrivit ziarului galez „Daily Post”, mai mulţi şoferi au reclamat la poliţie că au fost interpelaţi, când s-au dus cu maşina la spălat, de tinere care îi ademeneau într-o cameră de aşteptare specială.

„Pentru 20 de lire în plus faţă de cele 5 lire pentru un spălat interior şi exterior, cel care spăla maşina mă invita să accept o partidă de sex oral cu o tânără blondă. Dacă mai puneam 10 lire aveam parte de două fete”, a declarat un necunoscut pentru poliţia locală. Cazul a intrat în atenţia detectivului James Coy, coordonatorul campaniei anti-exploatare sexuală din nordul Ţării Galilor.

detectivul-.jpg

Detectivul James Coy a descoperit că fetele lucrau „din plăcere”

Tinerele lucrau la negru, fiind imigrante, însă la interogatoariu au declarat că nu era vorba de exploatare, ci „de cea mai veche profesie din lume”. Aşa că au fost eliberate, urmând ca patronii să le angajeze cu acte în regulă. Astfel de spălătorii auto, tip bordel, funcţionează în oraşele Wrexham şi Anglesey. Zilnic sunt spălate aproximativ 200 de maşini şi cifra de afaceri depăşeşte două milioane de lire sterline. Culmea, după mediatizarea ofertei, la spălătorii au început să vină mai mult soţiile decât bărbaţii... 

Loading...
 
 

Citește și