Istoria sexului oral: cum a fost popularizat de mafia americană

Ultima actualizare:

    Sexul oral a fost considerat un tabu secole întregiFoto: Arhiva Click!
Sexul oral a fost considerat un tabu secole întregiFoto: Arhiva Click!

Dacă ai căutat vreodată pe Google istoria sexului oral, cu siguranță ai dat și peste rolul pe care l-a avut mafia americană în popularizarea actului. De la „Godfather” la „Deep Throat”, cel din urmă a fost sponsorizat de familia infractoare Colombo, lumea crimei organizate a avut un impact major în a face sexul oral, care a fost un tabu secole întregi, un curent de gândire predominant în America anilor '70.

Deși pare greu de crezut în ziua de azi, cu sondaje care sugerează că două treimi din tineretul american au făcut sex oral, a existat o vreme în care actul, pe care publicația Salon l-a numit cândva „noul joystick al sexualității adolescentine”, era văzut ca un tabu. Desigur, nu este un act sexual al lumii moderne, după cum o atestă și cărțile istorice, însă sexul oral a fost condamnat încă de la începuturi. Până în secolul al XX-lea, sexul oral era regăsit doar în „meniul” oferit de bordeluri și în societatea bogaților americani, scrie ozy.com.

O ofertă greu de refuzat

Mii de soldați americani au început au descoperit că  „fumer le cigare” ( eufemism franțuzesc pentru sex oral ) în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial era considerat un act homosexual interzis. Chiar și pentru cuplurile căsătorite, sexul oral era considerat o crimă în 48 de state americane.

Apoi, Statele Unite ale Americii au primit o ofertă pe care n-au putut s-o refuze. „The Godfather”, romanul lui Mario Puzo, devenit deja un clasic, a avut un impact indelebil asupra societății americane. Oamenii au început să vorbească despre sexul oral, chiar Christoper Hitchens a observat în eseul său memorabil „Am American as Apple Pie”, că sexul oral devenise dintr-odată un act făcut de „bărbații adevărați”: „Toți ceilalți bărbați vorbeau despre sex oral...iar lui nu-i plăcea prea tare. El și cea de-a doua lui soție s-au certat pentru că ei îi plăcea poziția 69 prea mult. A început să facă mișto de el și să îi spună că este un fraier, iar bârfele au ajuns la urechile altor. Le spunea tuturor că e foarte nepriceput despre sex”. 

Deodată, bărbatului sexual „adevărat” îi plăcea sexul oral. Ca și cum ar fi vrut să bată fierul cât e cald, familia mafioților Colombo s-a decis să sponsorizeze filmul pornografic „Deep Throat”, în ianuarie 1972. Deși starul peliculei, Linda Lovelace, a declarat mai târziu că a fost forțată de soțul ei abuziv să filmeze în acele scene care au făcut-o faimoasă, filmul de 61 de minute a devenit o senzație națională. Totodată, sexul oral a devenit înțeles ca un act absolut normal în relațiile intime dintre oameni. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net