ISIS a revendicat atacul terorist de la Viena

isis-stat-islamic.jpg

Luptători ISIS
Unul dintre teroriștii care au deschis focul în capitala Austriei a fost împușcat mortal de polițiști
Sursa foto: Adevărul
Citeste tot despre: 

ISIS a revendicat, marți, atacul terorist de la Viena în urma căruia au murit patru persoane și 15 au fost rănite. Anunțul a fost făcut într-un comunicat publicat pe canalul Telegram al organizației teroriste.

ISIS a revendicat marţi atacul terorist de la Viena soldat cu cel puţin patru morţi şi 22 de răniţi, informează Reuters, AFP şi dpa, citate de Agerpres.ro. Organizaţia a revendicat atacul într-un mesaj postat pe site-ul Telegram de agenţia sa de propagandă Amaq, fără a aduce însă şi dovezi în acest sens. Anunţul este însoţit de o fotografie cu un individ bărbos, despre care se afirmă că era un „soldat al Califatului” numit Abu Dagnah Al-Albany şi că a atacat trecătorii din capitala Austriei cu arme de foc, înainte de a fi împuşcat mortal de poliţişti. 

ISIS a revendicat atentatul din Viena. Poliția a efectuat 14 arestări

  1. Ministrul de interne al Austriei, Karl Nehammer, a declarat marţi că poliţia austriacă a efectuat 14 arestări în legătură cu atacurile teroriste din Viena de luni seară, transmiet Adevărul. Nehammer a insistat că înregistrările video făcute cu telefonul mobil de cetăţeni nu indică faptul că ar fi fost mai mult de un atacator. Ministerul de interne al Macedoniei de Nord a informat marţi într-un comunicat că trei persoane care au fost implicate în atacurile cu armă de foc produse noaptea trecută la Viena au cetăţenie dublă, austriacă şi nord-macedoneană, transmite Reuters. Toate cele trei persoane - identificate în comunicat doar prin iniţiale - s-au născut în Austria, a menţionat ministerul.

CITEȘTE ȘI: Atacul din Viena. Poliția confirmă patru morți, printre care atacatorul islamist

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1