ISIS i-a amenințat cu moartea pe fondatorii Facebook și Twitter

Ultima actualizare:

    Mark Zuckenberg, fondatorul Facebook și Jack Dorsey, fondatorul Twitter, au fost amenințați cu moartea de ISISFoto Twitter @vctv_images
Mark Zuckenberg, fondatorul Facebook și Jack Dorsey, fondatorul Twitter, au fost amenințați cu moartea de ISISFoto Twitter @vctv_images

Membrii Statului Islamic i-au amenințat cu moartea pe fondatorii rețelelor de socializare Facebook și Twitter ca urmare a faptului că multe dintre conturile jihadiștilor au fost inchise. Aceștia au publicat online un mesaj video propagandistic în care imaginea celor doi fondatori au fost ciuruite simbolic de gloanțe.

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook și Jack Dorsey, fondatorul Twitter, au fost amenințați public de membrii Statului Islamic din cauză că mai multe conturi de pe aceste rețele de socializare le-au fost închise, relatează The Guardian.

Reprezentanții celor două companii au participat în luna ianuarie la o întrunire la Casa Albă unde s-a discutat despre stoparea propagandei teroriste din mediul online. În imaginile video realizate de ISIS, jihadiștii afirmă că aceștia controlează peste 10.000 de conturi și 150 de grupuri pe Facebook și 5.000 de profiluri pe Twitter.

Un purtător de cuvânt al Twitter susține însă că astfel de amenințări din partea statului Islamic au devenit ceva obișnuit. “Se întâmplă tot timpul”, a afirmat purtătorul de cuvânt. Dorsey nu este pentru prima dată amenințat de membrii ISIS. “Războiul tău virtual împotriva noastră va cauza un război real împotriva ta. Noi ți-am spus încă de la început că nu este războiul tău, dar nu ai înțeles și continui să ne închizi conturile pe Twitter, dar întotdeauna revenim.” Această a fost o altă amenințare din partea ISIS împotriva lui Dorsey din martie 2015.   

Iată cum i-a amenințat ISIS pe fondatorii celor două companii

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net