ISIS explică cum şi când pot viola jihadiştii femeile răpite

Ultima actualizare:

    ISIS a capturat mii de femei în Irak în ultimul anFoto: Getty
ISIS a capturat mii de femei în Irak în ultimul anFoto: Getty

Gruparea ISIS a realizat un document în care spune când şi în ce condiţii pot luptătorii să violeze sclavele sexuale, "una dintre consecinţele inevitabile ale Jihadului". Documentul respectiv a fost publicat de agenţia Reuters, după ce a fost găsit într-un maldăr de acte în Siria.

Documentul este unul dintre numeroasele astfel de acte publicate de ISIS pentru a îşi impune propria versiune a legii islamice. În el, apar 15 puncte, care explică în detaliu cum trebuie să decurgă actele sexuale cu sclave. Dacă este sunt la menstruaţie sau însarcinate, sexul nu este permis, iar avorturile sunt interzise. 

În document se discută şi despre violuri în familie, sau împărţirea sclavilor. "Dacă proprietarul unei femei captive, care are o fiica ce poate face sex, are relaţii cu ultima, el nu are voie să facă sex cu mama acesteia", spune actul, conform independent.co.uk.

"Dacă face sex cu mama ei, el nu are voie să facă sex cu fiica", mai specifică documentul.

"Proprietarilor" le mai este interzis să violeze două surori în acelaşi timp, sau să treacă o femeie de la tată la fiu sau alte rude.

Sexul anal este interzis, iar orice sclavă care rămâne gravidă cu copilul proprietarului, trebuie eliberată după moarte acestuia.

Proprietarii nu au voie să vândă sclavele persoanelor care le-ar putea trata rău: "El trebuie să arată compasiune faţă de ea, să fie bun cu ea, să nu o umilească şi să nu îi dea de făcut lucruri pe care ea nu le poate face".

ISIS a mai dat publicităţii o serie de documente care să justifice sclavia şi violul femeilor după ce a răpit mii de femeie Yazidi în Irak anul trecut.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net