Își suspecta iubita că-l înșală, așa că a invitat 50 de străini să o violeze

Ultima actualizare:

    O australiancă a devenit vedetă pe site-urile pentru adulți fără voia eiFoto: captură video
O australiancă a devenit vedetă pe site-urile pentru adulți fără voia eiFoto: captură video

Robyn Night, o femeie de 37 de ani din Australia, a trăit un coșmar continuu timp de patru ani. Fostul ei partener a suspectat-o că-l înșală, așa că a găsit o modalitate crudă și inedită de a-i transforma viața într-un iad.

În 2011, Robyn a fost șocată să descopere poze explicite de ale sale pe un site destinat adulților. La scurt timp a început să primească tot felul de solicitări, la orice oră din zi și din noapte, de la bărbați care susțineau că au conversat online și că vor să facă sex cu ea. Unii dintre ei, mai curajoși din fire, au venit chiar la ușa ei, notează The Sun.

Când a aflat că totul era rezultatul unui plan diabolic pus la cale de fostul său iubit, de care se despărțise în 2007, a fost de-a dreptul îngrozită. Drept rezultat a ceea ce a făcut, bărbatul în vârstă de 42 de ani a fost închis pentru patru ani și jumătate.

Robyn a descoperit că pozele sale se află pe site-uri destinate persoanelor care caută parteneri de sex. Un bărbat i-a trimis un mesaj pe Facebook și un link cu adresa de internet unde-i văzuse imaginile. Mare i-a fost mirarea să intre pe site și să-și vadă chipul atașat în Photoshop unui corp străin, alături de un mesaj care a adus-o instant în lacrimi: că este singură acasă și că vrea să fie pedepsită.

Și-a vopsit părul pentru a nu mai fi recunoscută pe stradă, de teamă să nu fie violată de perverșii care luau de bune informațiile de pe internet. A instalat camere de supraveghere și mesaje prin care îi avertiza pe “doritori” că va suna la poliție dacă va fi deranjată.

O tragedie s-a abătut asupra ei. Din cauza stresului, în 2014 a pierdut o sarcină. Deși credea că oamenii legii nu îl vor prinde niciodată pe cel care a pus totul la cale, nu mică i-a fost surprinderea să afle că vinovatul era unul dintre foștii ei iubiți.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net