Îşi pune sănătatea în pericol pentru o talie de viespe. Cum arată tânăra care vrea să intre în Cartea Recordurilor FOTO

Ultima actualizare:

    Romanie Smith (20 de ani) are în talie 45 cmfoto: Daily Mail
Romanie Smith (20 de ani) are în talie 45 cmfoto: Daily Mail

Are 45 de centimetri în talie, dar se încăpăţânează să obţină mai puţin de atât. De aceea, un model britanic se încorsetează zilnic să intre în Cartea Recordurilor drept „femeia-clepsidră”.

Romanie Smith speră să dobândească astfel cea mai mică talie din lume, ca s-o detroneze pe americanca Katie Jung, de 77 de ani, deţinătoare acestui titlu. Femeia a intrat în Cartea Recordurilor drept femeia cu cea mai mică talie de pe planetă în 2011, de 38 de centimetri.

Multe femei visează să aibă o talie de clepsidră, precum superba Marilyn Monroe, însă pentru Romanie acest vis a devenit deja o obsesie. Tânăra de 20 de ani, din Colchester, Essex, se strânge zilnic, câte şase ore pe zi ca să fie cea mai suplă femeie din lume.

Talie lui Romanie măsoară acum 45 de centimetri, însă ea speră să ajungă cât mai repede la 38 centimetri. De aceea, în ultimele 18 luni, britanica a ţinut un regim drastic pentru a da jos 7,5 cm din talie, de la 62,5 cm la 55 cm, fără să poarte corset.

Romanie, înainte de a începe "tratamentul" dureros
Romanie, înainte de a începe "tratamentul" dureros

După ce a ajuns la dimensiunea dorită, Romanie a început să-şi pună corset, pe care-l poartă câte 6 ore pe zi, de patru ori pe săptămână. În ciuda durerilor şi a avertismentelor medicale, tânăra continuă să-l poarte.

Poartă corsetul şase ore pe zi

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net