Îşi electrocuta şi tortura iubita minoră, din gelozie

Ultima actualizare:

Un dinte spart, o coastă ruptă, plus numeroasele arsuri şi leziuni cu care o tânără de 16 ani a ajuns la spital au dus la descoperirea unei poveşti oribile, informează adevarul.it.

Adolescenta era de aproape doi ani victima torturilor prietenului ei, George Cătălin Bondăreţ (21 de ani). Cei doi locuiau împreună la Comiso (Sicilia) de la sfârşitul lui 2009, moment din care tânărul şi-a schimbat uşor-uşor comportamentul, orbit de gelozie.

Bondăreţ ajunsese să-şi lege partenera de pat şi cu un cablu conectat la o priză îi administra şocuri electrice. Cruzimea tânărului nu se oprea însă aici; de-a lungul timpului i-a provocat răni pe mâini cu o foarfece de bucătărie sau o bătea cu cureaua ori cu o rangă de fier.

Bănuiala că fata îl înşală

Comportamentul lui era derivat din bănuiala că fata îl înşală.

Tânăra a ascuns comportamentul violent al partenerului ei atât faţă de familia ei cât şi faţă de autorităţi, dar internarea în spital a scos totul la suprafaţă. Pentru ultima serie de torturi va avea nevoie de 25 de zile de spitalizare, iar Bondăreţ a fost arestat.

El se află acum în penitenciarul din Ragusa (Sicilia) în aşteptarea procesului în care riscă până la 3 ani de închisoare pentru pentru vătămări corporale grave, la care se adaugă agravata că victima este minoră.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net