Irinel Columbeanu: "Este exclus ca Monica să se mute înapoi la Izvorani"

Ultima actualizare:

    Irinel şi Monica Columbeanu
Irinel şi Monica Columbeanu

Omul de afaceri a fost invitat la OTV la o dezbatere care a avut ca subiect situaţia copiilor ai căror părinţi divorţează şi cu cine trebuie să rămână minorul: cu mama sau cu tata.

Irinel Columbeanu a plecat de la propriul exemplu, povestind prin câte a trecut pentru a avea din nou, acasă, fetiţa."Când au venit să ia fetiţa, casa era plină cu vreo 20 de agenţi. Nu am avut inspiraţia să invit şi câţiva poliţişti să vadă că nu era nimic cu forţa. Nu încercaţi să faceţi telenovele din nenorocirea unor oameni", a spus Columbeanu lui Dan Diaconescu.

După ce a făcut-o în toate felurile pe fosta sa soţie în timp ce se băteau pe custodia fetiţei, omul de afaceri a revenit la sentimente mai bune faţă de cea care i-a dat viaţă copilului lui. "Mama nu a avut nicio vină în tot circul ăsta. Ca idee, nu am depus plângere penală împotriva ei. Ea a acţionat la comandă", a mai spus Irinel Columbeanu, care a acceptat unele condiţii impuse de Monica pentru ca Irina să fie crescută, deocamdată, la Izvorani.

Omul de afaceri a mai declarat că nu se va împăca cu Monica în sensul de a deveni iar un cuplu, ci vor fi apropiaţi doar pentru a asigura o creştere şi o educaţie frumoasă copilului lor. "Este exclus ca Monica să se mute înapoi la Izvorani", a mai spus Irinel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net