Ireal! Se teme că soțul ei nu mai este atras de ea pentru că nu mai e la fel de grasă

Ultima actualizare:

    Andrew și Sharon sunt împreună de opt ani și sunt căsătoriți de trei anifoto: Mirror
Andrew și Sharon sunt împreună de opt ani și sunt căsătoriți de trei anifoto: Mirror

Sharon Hill, 34 de ani, obișnuia să cântărească nu mai puțin de 298 de kilograme, iar după ce a slăbit aproximativ 76 de kilograme își face griji că soțul ei nu o mai găsește atrăgătoare.

Pentru majoritatea femeilor, să slăbească 76 de kilograme în numai jumătate de an este un motiv de bucurie, însă nu și pentru Sharon, care se teme pentru relația ei. Aceasta crede că soțul ei, căruia îi plac femeile „dolofane”, nu mai este la fel de atras de ea de când a slăbit. „Știu că lui Andrew îi plac femeile mari și mi-e teamă că pe măsură ce mă micșorez, nu mă va mai găsi atrăgătoare”, a spus femeia, citată de mirror.co.uk.

Sharon povestește că l-a întâlnit pe Andrew pe un site al iubitorilor de persoane supraponderale în urmă cu opt ani și că au fost numiți „Cel mai gras cuplu al Britaniei” la ziua nunții lor, în luna martie a anului 2012. După nuntă, aceasta a început să se îngrașe incontrolabil, până în punctul în care nu mai putea să se spele și să se îmbrace singură. În acest caz, Andrew a avut grijă de ea și de casă, iar Sharon se simțea neajutorată și înjosită.

Cum a slăbit Sharon 76 de kilograme în numai șase luni

Odată cu creșterea în greutate, Sharon și-a pierdut încrederea în sine și a început să atragă atenția atunci când ieșea pe stradă, unde oamenii se uitau insistent și făceau comentarii răutăcioase la adresa ei. Din acest motiv, femeia a luat decizia de a începe să țină diete, însă acestea nu au funcționat, întrucât după ce slăbea câteva kilograme, le punea imediat la loc. A început să se deplaseze numai cu un scuter de mobilitate, iar ieșitul din casă reprezenta o corvoadă pentru ea.

Ceea ce i-a schimbat radical situația a fost un anunț publicitar pentru o operație, pe care Sharon l-a văzut într-un documentar. Nu a durat mult până a luat decizia de a face acea operație, iar, în luna iulie a anului 2014, a trecut printr-o intervenție de micșorare a stomacului. De atunci, femeia a slăbit o greutate echivalentă cu cea a unui frigider. Sharon povestește că, de când a slăbit, libido-ul ei a crescut, iar Andrew nu mai poate ține pasul cu ea.

Cât despre relația celor doi după transformarea drastică a femeii, Andrew, care cântărește 171 de kilograme, spune că o iubește pe Sharon indiferent de cum arată. „Poate că, inițial, corpul ei este cel care m-a atras, dar am ajuns să o iubesc atât de mult încât acele lucruri nu contează”, a spus bărbatul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net