Ipoteză halucinantă: copilotul Germanwings i-a pus pilotului laxative în cafea

Ultima actualizare:

    Copilotul Germanwings i-ar fi pus pilotului laxatix în cafea, pentru a-l face să meargă la baie
Copilotul Germanwings i-ar fi pus pilotului laxatix în cafea, pentru a-l face să meargă la baie

Anchetatorii care se ocupă de cazul avionului prăbuşit în munţii Alpi de către copilotul Andreas Lubitz scot la iveală o ipoteză incredibilă.

Faptul că Andreas Lubitz a pus la cale planul de a prăbuşi avionul doar după ce pilotul urma să meargă la baie ridică multe semne de întrebare. Mai excat, investigatorii cred că Lubitz a fost cel care l-a determinat de pilotul Germanwings să meargă la toaletă, punându-i un laxativ în cafea.

Copilotul Germanwings a acţionat cu sânge rece

Imediat cum pilotul  Patrick Sodenheimer a ieşit din cockpit, pentru a merge la baie, Andreas Lubitz a blocat uşa pe dinăuntru şi şi-a pus planul în aplicare. În mai puţin de 10 minute, el a forţat avionul să coboare de la o înălţime de aproape 10.000 de metri, cu 800 de KM/H. Impactul cu Munţii Alpi a fost devastator şi a transformat nava într-un morman de praf. Toţi cei 150 de pasageri au murit.

Copilotul Germanwings a plănuit prăbuşirea în detaliu

Andreas Lubitz a strâns zile la rând informaţii despre sistemul de blocare a unui cockpit, dar a căutat pe internet şi metode de a se sinucide. Aceste informaţii au fost făcute de anchetatori, după ce au intrat în calculatorul copilotului. Ancheta în acest caz este în plină desfăşurare, dar, cred cei care iau parte la ea, nu e niciun dubiu că Lubitz a prăbuşit intenţional avionul.

image
image
image
image
image
image
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net