Ipostază rară cu Regina! A petrecut toată noaptea și a ieșit cu „păturica” pe ea

regina.jpg

regina elisabeta petrecere the ivy
Regina Elisabeta a II-a a participat la o petrecere privată
Foto: Splashnews

Regina Elisabeta (91 de ani) a Marii Britanii duce o viață extrem de activă, lucru de admirat pentru vârsta ei. Deși soțul ei, prințul Filip (95 de ani) s-a retras din viața publică, aceasta continuă să-și îndeplinească atribuțiile regale, ba chiar merge și la diverse petreceri ale prietenilor ei. Joi noapte (18 mai), Regina a fost fotografiată ieșind din restaurantul londonez The Ivy.

Regina a fost la aniversarea unui prieten drag, care a avut loc la restaurantul The Ivy, situat pe West Street, Londra. Aceasta a venit alături de verișorul său, prințul Michael.

Îmbrăcată într-o rochie argintie, strălucitoare, Elisabeta a II-a a înfruntat ploaia cu un poncho gri-închis. Evident, restaurantul a fost închis pentru publicul de rând, la petrecere participând doar invitați de seamă -membri ai familiei regale și celebrități, potrivit tabloidului britanic The Sun

regina.jpg

regina elisabeta petrecere the ivy
Regina a participat la aniversarea unui prieten
Foto: Splashnews

 

În general o vedem la dineuri regale sau într-un cadru oficial, Regina fiind destul de scumpă la vedere în rest. Aniversarea prietenului său trebuie să fi fost o ocazie extrem de specială, pe care nu a vrut s-o rateze nici în ruptul capului. Fotoreporterii britanici au fost pe fază și au fotografiat-o pe Regină la intrarea și la ieșirea din restaurant, întrucât în interior nu a avut voie să intre nici măcar presa.

regina2.jpg

regina elisabeta petrecere the ivy
Este prima apariție „neoficială” din acest an
Foto: Splashnews
Loading...
 
 

Citește și

  • meghan

    Prințul Harry (32 de ani) și Meghan Markle (35 de ani) formează un cuplu de la sfârșitul anului trecut. Chiar dacă relația lor este relativ proaspătă, de-a lungul timpului, surse apropiate celor doi îndrăgostiți au declarat că aceștia sunt foarte serioși în ceea ce privește dragostea lor, ba chiar se pare că ar trebui să ne pregătim de o logodnă regală, însă doar cu acordul Reginei. Ei bine, se pare că Majestatea Sa și-a dat binecuvântarea, iar Prințului nu-i rămâne decât să facă marele pas.

  • cand moare regina plan cod

    Coduri secrete, lumini de avertizare speciale și planuri hărăzite încă din anii '60 au rămas neschimbate. Toate acestea vor fi folosite atunci când Regina Elisabeta a II-a va muri. Un plan foarte detaliat va fi pus în aplicare chiar din primele ore. Acesta include un cod special cu referire la moartea ei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1