Ioana Vişan: «Nu mai suport, mă sinucid!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ioana Vişan, despre care există informaţii că ar fi avut relaţii intime cu premierul italian Silvio Berlusconi, se declară profund afectată de scandal, sugerând că ar putea să se sinucidă.

Ioana Vişan pare foarte afectată de ancheta care îl vizează pe omul de afaceri Giampaolo Tarantini, cercetat de procurori pentru că l-ar fi şantajat pe premierul italian Silvio Berlusconi, potrivit Ansa.

"Nu mai pot suporta această situaţie", afirmă Vişan, care se numără printre cele 30 de femei care ar fi participat la petrecerile organizate în vilele premierului.

Tânăra de 24 de ani din Curtea de Argeş, descrisă drept dansatoare, e vizată de anchetă pentru că s-ar număra printre tinerele care au primit case şi maşini de lux din partea lui Berlusconi.

"De când a început scandalul, pur şi simplu nu mai trăiesc; nu mai am chef de nimic, nu mai pot învăţa, nu mă mai pot întâlni cu prietenii. Uneori mă gândesc că ar fi mai bine să termin cu totul...", a spus ea.

O altă româncă între cele 30 de participante la petrecerile deocheate este Daniela Lungoci, potrivit „Il Messaggero".

Berlusconi comenta prestaţiile sexuale ale fetelor care i se aduceau

Procurorii au pus sub acuzare 8 persoane pentru că i-au furnizat prostituate lui Berlusconi pe baza interceptării a 100.000 de conversaţii telefonice în doi ani de anchetă. Între inculpaţi se află Tarantini, care ar fi condus o reţea de prostituate pe care i le plasa premierului.

simeon stalpnicul png

Berlusconi îl întreba "Ce fată îmi aduci diseară?", după care îşi dădea cu părerea de­spre prestaţiile sexuale ale fiecăreia.

Citeşte şi:

Amanta lui Berlusconi i-a trimis 15.000 de euro fostului iubit într-un an

«Colegele» Ioanei Vişan ameninţate prin sms

«Fetiţele» lui Berlusconi, geloase pe românca Ioana

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net