Invitată la o emisiune, o femeie a murit în direct la TV! Atenţie, imaginile vă pot afecta emoţional

moarta_in_direct_la_tv_profa.jpg

profa indiană
Rita povestea în timpul emisiunii despre cariera ei de peste 40 de ani când...
Citeste tot despre: 

O emisiune difuzată în direct a reuşit să şocheze întreaga Indie! Profesoara Rita Jitendra s-a înecat şi a murit în timpul emisiunii „Good Morning J&K”. Culmea, tragedia a avut loc la scurt timp după ce femeia declarase că şi-ar dori să îşi dea duhul făcând ceea ce îi place: meseriape care o practica de mai bine de 40 de ani.

A murit în timpul emisiunii la care fusese invitată. Profesoara Rita Jitendra a fost invitată la emisiunea „Good Morning J&K” pentru a povesti despre cariera ei. La un moment dat, femeia se opreşte la jumătatea propoziţiei. Pare să înghită în sec, apoi capul îi cade brusc pe spate şi îşi dă ultima suflate. În tot acest timp, camerele din platou filmau şi scena a fost transmisă în direct. Gazda emisiunii Zahid Mukhtar a povestit la scurt timp după tragedie: „Ne povestea cu mult patos despre viaţa ei şi părea perfect normală în tot ceea ce făcea. Însă la un moment dat a amuţit brusc şi a început să sughită. Apoi i-a căzut capul pe spate şi asta a fost... Am întrerupt emisiunea, am chemat salvarea şi am difuzat un documentar în timp ce ea era transportată la spital. La scurt timp, am aflat că tragedia se întâmplase deja, încă de la noi, din platou”.

profesoara indianaZoom
Rita Jidendra a făcut infarct în timpul interviului

Hafiza Muzaffar, gazda Ritei de pe perioada şederii în Srinagar, a povestit că înainte de a ajunge la emisiune profesoara i-a spus că ar vrea să moară în timp ce îşi face meseria, în timp ce stă la catedră şi le predă studenţilor. Conform raportului medico-legal, profesoara şi-a dat ultima suflare în studio şi era deja decedată în amomentul în care a fost urcată în ambulanţă. Cauza morţii a fost stopul cardiac şi a fost stabilită la spitalul din Jammu.

loading...
Loading...

Citește și