Invenție senzațională marca Lamborghini! Noul bolid de viteză poate avea grijă de copii

foto_marhhe_huracan-evo_copy.jpg

Lamborghini Huracan EVO este dotat cu un program ce permite organizarea lucrurilor din gospodărie
Foto: Lamborghini

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Cine a spus că singura diferenţă dintre copii şi bărbaţi e preţul jucăriilor s-a înşelat.

Şi asta pentru că noul Lamborghini, capabil să prindă 100 km/h în doar 3,1 secunde îi ajută pe iubitorii de adrenalină să fie şi gospodine desăvârşite. Iată cum!

Noul bolid de viteză produs de Lamborghini e bonă pentru copii, bucătăreasă şi menajeră. Bolidul în valoare de 210.000 $ este dotat cu sistemul de Inteligenţă Artificială Alexa, dezvoltat de Amazon, ce îi permite şoferului să comande diferite activităţi în casă în timp ce conduce bolidul pe pistele special amenajate sau în traficul urban.

Printre aplicaţiile disponibile, noul Lamborghini îi oferă proprietarului posibilitatea de a controla programele de TV şi de Internet la care se uită odraslele, să comande de mâncare şi să umple frigiderul inteligent, să pornească aspiratorul robotizat pentru a face curăţenie şi maşina de spălat şi să dea comandă dulapului inteligent să calce rufe. Huracan Evo Spyder are un motor V10 de 5,2 litri care prinde 100 km/h în doar 3,1 secunde.

Pe computerul de bord al maşinii a fost instalată aplicaţia Alexa, aparţinând Amazon, care îi permite şoferului să se conecteze la reţeaua electronică de acasă.

Astfel, în doar câteva secunde şoferul poate vedea pe camerele de supraveghere ce fac copiii acasă, să le organizeze activităţi educative cu ajutorul televizorului smart, provocându-i la lecţii pe tabletă sau la jocuri interactive pe canalele de YouTube.

În acelaşi timp, şoferul poate comanda robotului de bucătărie să gătească cina, frigiderului să comande online de mâncare, folosind cardul bancar de cumpărături al familiei şi robotului-aspirator să strângă praful de pe podele.

shutterstock_735gg876178_copy.jpg

Se ocupă de odrasle cu activităţi educative

Acelaşi program interactiv îi permite şoferului să verifice câtă energie electrică au produs panourile solare instalate pe casă, să calce şi să dezinfecteze în dulapul inteligent hainele întregii familii, organizându-le pe zile, pentru a fi purtate.

detaliu1hh_front_11_copy.jpg

Software-ul Alexa instalat în computerul maşinii, dezvoltat de Amazon

În timp ce şoferul conduce către casă, la terminarea programului de la serviciu, maşina îi poate face un rezumat cu programul copiilor din ziua respectivă şi cu activităţile pe care urmează să le aibă a doua zi şi poate juca rol de secretară personală făcând programări la restaurant, sală de forţă, saloane de relaxare şi cosmetică sau piscină.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul