Învaţă în tabără cum să decapiteze oameni. Statul Islamic le organizează copiilor programe speciale pentru a deveni terorişti

capaptana54645.jpg

Statul Islamic le organizează copiilor programe speciale pentru a deveni terorişti
Citeste tot despre: 

Antrenaţi de mici cum să execute oamenii cu sabia! Copiii din Irak sunt trimişi în tabăra organizată de gruparea teroristă Statul Islamic să înveţe cum să decapiteze, exersând pe păpuşi.

Copiii, în special băieţi cu vârste între 7 şi 15 ani, sunt răpiţi din şcoli, în mijlocul orelor, şi duşi cu forţa în tabăra din oraşul Kocho, nordul Irakului. Majoritatea provine din rândul minorităţii religioase Yazidi. După ce îi obligă să vizioneze înregistrări video cu decapitări, ei sunt siliţi să participe la cursurile teoretice.

scola5454.jpg

După ce trec mai întâi pe la cursurile teoretice, micii terorişti sunt siliţi să decapiteze păpuşi

Aici micuţii sunt îndoctrinaţi de către „profesori” că trebuie să devină terorişti ca să distrugă Occidentul. Apoi, cei 200 de „elevi” trebuie să exerseze tehnica pe care au văzut-o la antrenorii lor. Băieţilor li se dă o păpuşă şi o sabie şi li se spune să îi taie capul. Mulţi nu taie corect capul, iar asta îi înfurie pe profesori. „M-au învăţat cum să ţin sabia şi cum să lovesc. Mi-au spus că acesta este capul necredincioşilor”, a spus Taha Jalo Murad, de 13 ani, care a evadat din tabăra SI (n.r. Statul Islamic), pentru Daily Mail.

jamalerewr.jpg

Dezvăluirile şocante au fost făcute de Taha Jalo Murat

De asemenea, micuţii sunt duşi spre poligonul de tragere, unde, timp de 8-10 ore, sunt siliţi să se lupte între ei şi să tragă cu arme de foc. „Eram speriaţi. Nici unul nu dorea să folosească armele, dar, dacă nu o făceam, ne băteau”, a mai povestit băiatul. Condiţiile de „cazare” sunt şi mai îngrozitoare. Copiilor li se dă mâncare cu viermi şi sunt lăsaţi să doarmă pe duşumea.

Gruparea Statul Islamic este o organizaţie teroristă activă în Irak şi Siria. Aceasta a fost fondată în 1999 de radicalul iordanian Abu Musab al-Zarqawi. Analişti din cadrul serviciilor de informaţii estimează că există între 17.000 şi 25.000 de combatanţi afiliaţi în prezent Statului Islamic.

Loading...
 
 

Citește și