A intrat la pușcărie pentru sex neprotejat

Ultima actualizare:

    Muleya a fost diagnosticat cu un virus letalfoto: metro.co.uk
Muleya a fost diagnosticat cu un virus letalfoto: metro.co.uk

Un bărbat a fost condamnat la șapte ani de închisoare peentru că a făcut sex neprotejat cu două femei. Una dintre partenerele lui a declarat că acesta i-a distrus viața, motiv pentru care l-a dat în judecată, împreună cu cealaltă femeie, care a făcut și ea mărturii devastatoare în fața judecătorilor.

Mweetwa Muleya, în vârstă de 28 de ani, era infectat cu virusul HIV/Sida când a început să întrețină relații sexuale cu cele două femei. În ciuda faptului că știa că suferă de o boală letală, acesta nu a folosit nicio metodă de protecție în timpul actelor sexuale și nici nu le-a informat pe partenere despre condiția lui, informează metro.co.uk.

Una dintre victime, cunoscută doar sub pseudonimul „Domnișoara B”, a declarat în fața judecătorilor că Muleya i-a distrus întreaga viață. Bărbatul fusese diagnosticat cu HIV/Sida la vârsta de 15 ani, însă mama lui nu i-a spus decât când acesta a împlinit 19 ani. Totuși, Muleya, care a venit în Marea Britanie la vârsta adolescenței, a fost informat despre boala lui și cum îi poate preveni pe ceilalți să o contracteze. Mai mult, acestuia i s-a făcut cunoscut și faptul că este ilegal să facă sex neprotejat cu o persoană fără să o informeze despre condiția lui.

Muleya a decăzut după aflarea diagnosticului tragic, adoptând un stil de viață depravat. Acesta a început să consume alcool și droguri și nu a mai ținut cont de sfaturile pe care le-a primit în legătură cu viața lui sexuală.

În fața judecătorilor, Muleya a negat acuzațiile, spunând că a folosit protecție în timpul actelor sexuale cu cele două femei, însă dovezile au fost incontestabile. Bărbatul a fost condamnat la șapte ani de închisoare, iar sentinței i-au fost adăugate alte șase luni pentru acuzații în legătură cu consumul de droguri, fără nicio legătură cu cele legate de sexul neprotejat.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net