Interzis sensibililor! Staţiile de metrou din toată lumea, inundate de tineri în chiloţi

Ultima actualizare:

    Papuşile ajung să coste şi 50.000 de dolari
Papuşile ajung să coste şi 50.000 de dolari

„Sunt extrem de îngrijorată. Inteligenţa Artificială cu care sunt dotate aceste jucării sexuale este la fel de periculoasă pentru bărbaţii singuri ca un joc pe tabletă sau telefon, numai că păpuşile sexuale îi mai şi recompensează pe utilizatori cu... un orgasm”, a declarat pentru Daily Star Zoe Clews, hipnoterapeut în Londra.

Păpuşile sexuale au preţuri cuprinse între 2.500 de euro şi pot ajunge până la 50.000 de euro în funcţie de dotări. Firme precum Synthea Amatus, Realbotix sau True Companion investesc enorm pe o piaţă economică unde câştigurile din 2017 s-au apropiat de 30 de miliarde de dolari. La târgurile erotice din Asia s-au vândut exemplare care costau 30.000 de dolari. De Crăciun s-au înregistrat creşteri notabile la vânzări.


    Unde o pui, acolo stă...
Unde o pui, acolo stă...

„Majoritatea au comandat modele scumpe de cyborgi sau roboţi sofisticaţi, capabili să simuleze orgasmul, să discute cu posesorul, să reţină cantităţi colosale de informaţie interpretând practic orice rol pe care i-l cere utilizatorul. Asta e îngrijorător pentru că utilizatorii îşi schimbă percepţia asupra realităţii, redevin copii şi acest regres riscă de devină ireversibil pentru mulţi”, a completat doctorul Jordi Vallverdu.


    Te aşteaptă în bucătărie...
Te aşteaptă în bucătărie...

„Nu discutăm aici de moralitate sau etică. Mă îngrijorează modul invaziv în care Inteligenţa Artificială pătrunde în viaţa noastră şi tinde să ocupe un loc central în viaţa noastră de familie”, a mai punctat doctorul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net