Interviu cu o prostituată. Filmul cutremurător din spatele meseriei

Ultima actualizare:

    Prostituția este cea mai veche meserie din lumefoto: Hepta
Prostituția este cea mai veche meserie din lumefoto: Hepta

Este cea mai veche meserie din lume. Oamenii s-au acomodat, deja, cu ideea și nu mai sunt suprinși când le văd la colțul străzii pe cele care își câștigă pâinea făcând sex cu străini. Cu toate acestea, femeile care nu fac asta se întreabă de ce au ales prostituatele această cale.

Răspunsul vine din partea uneia dintre ele. O femeie care toată viața ei a suferit și pentru care, în cele din urmă, alegerea de a merge pe acest drum a venit natural. Tânăra a povestit, în fața camerei, toate evenimentele din viața ei care au adus-o pe străzi.

„Abuz sexual. De la vârsta de cinci ani, mă jucam pe stradă la casa prietenei mele, tatăl ei avea un mic fetiș, bănuiesc, avea o mică problemă și... cred că i-au plăcut pijamalele mele un pic prea mult. Așa că am început să fug înapoi acasă în mijlocul nopții, dar mama m-a întors din drum și mi-a spus să mă duc înapoi pentru că trebuie să stau acolo peste noapte”, povestește ea. Femeia continuă să explice și faptul că mamei ei nu i-a păsat absolut deloc de vorbele dureroase pe care i le spunea: „Ea lua pastile. Nu voia să fie deranjată, prea puțin îi păsa de copii, doar ne-a «livrat». «Mă atinge, vrea să-mi facă lucruri», i-am spus, «vrea să-și pună penisul înăuntrul meu»”, și cu toate acestea, mama ei a rămas indiferentă la ceea ce i se întâmpla.

A luat decizia potrivită, aceea de a nu se întoarce în casa groazei: „Nu m-am întors, am rămas pe străzi, dar ce să faci la cinci ani când mama ta te lasă în fața casei lor din nou (a familiei din care făcea parte prietena ei, n.r.)”.

La nouă ani, a fost violată din nou

Cu toate acestea, în cele din urmă, a ajuns în același coșmar. Chiar dacă a scăpat de tatăl prietenei ei, în cale i-a ieșit un alt tată abuziv, cel al copiilor de care avea grijă la vârsta de numai nouă ani: „Așa a început totul și apoi... am scăpat de asta pentru puțin timp, după care (...), la nouă ani, vechea biserică, vechii pastori... Am început să fiu bonă la «avansata» vârstă de nouă ani. Mama m-a împins pe ușă să am grijă de copii. Și iată-mă având grijă de trei copii, bărbatul a venit acasă, și probabil în a treia săptămână în care făceam asta a început să mă atingă în sus și în jos și din nou același lucru... I-am spus pastorului, i-am spus mamei mele.. Nimeni nu a făcut nimic în privința asta. A trebuit să merg la școală cu copiii lor, să fiu lăsată la casa lor, cu copiii lor și să aștept ca acest bărbat să vină acasă și să-și facă voia cu mine. Și asta a fost de la nouă la 14 ani”.

A bătut-o și a violat-o timp de ani de zile. Tânăra a suportat abuzurile groaznice, fără să poată face nimic pentru a le opri: „Mă punea la pământ, mă izbea de perete, mă lega, mă punea în cadă, îmi punea fața în toaletă și trăgea apa de repetate ori până mă supuneam lui”.

La 14 ani, a născut un copil pe care l-a îngropat în pădure

Toate violurile au dus, în cele din urmă, la o sarcină nedorită. Când copila a ajuns la vârsta pubertății, în pântecele ei început să crească un bebeluș care, din păcate, s-a născut fără suflare: „La 14 ani am rămas însărcinată, am făcut un copil pe care l-am îngropat în pădure pentru că s-a născut mort. Și acum vrei să știi de ce mă droghez? Să scap de asta. Nu pot închide ochii fără să văd cinci ani din viața mea derulându-se în fața ochilor mei”.

Cu toate acestea, povestea femeii a rămas nespusă până acum. Nepăsarea propriei mame, dar și a pastorului de la biserică, a descurajat-o să mai vorbească despre asta sau să spere la orice fel de ajutor: „Nu știe nimeni. Cine să mă creadă? Cine să mă ajute? Dacă au lăsat să mi se întâmple asta, cine să mă ajute?”. Toate cele întâmplate au împins-o să consume droguri din cele mai tari și să se prostitueze pentru a avea un acoperiș deasupra capului.

Femeia a mai povestit și că, uneori, clienții devin violenți și este nevoită să se apere cumva sau să fugă. Mereu poartă arme la ea, însă nu întotdeauna îi poate opri pe cei care o agresează. Drama ei a fost ascunsă timp de ani de zile, iar ea este doar una din miile de femei care fac ceea ce face ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Flacara olimpica Facebook jpg
cuplu cearta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net